Γεια σας φίλοι μου. Σήμερα θα προτείνω ένα τυπικό πιάτο της περιοχής Marche και γνωστό σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη, όπως OLIVE ascolane, η οποία είναι μια ελιά με κουκούτσι (που πρέπει να ξεφλουδίζει και να αφαιρεθεί) συμπληρώνεται κυρίως κρέατα και τηγανητά στη aceite.Plato ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ορεκτικό ή ως ορεκτικό, με μια καλή κάβα ή ένα spritz μου αρέσει προσωπικά αυτό το ποτό, και ανακατεύουμε καλά,κάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε !!. Κάντε αυτή τη συνταγή χρειάζεται κάποιο χρόνο, επειδή πρέπει να έχετε μαγειρέψετε το κρέας και να χρησιμοποιείται κρύο. Έχει τα υπέρ της πρέπει να πω ότι δεν είναι πολύ περίπλοκη για την προετοιμασία και καλό για κάθε περίσταση, ιδίως όταν καλούνται φίλοι . Το Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Μεσαία δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 2 ώρες και μισό
- Δόση για 4 άτομα
- Μέσο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 600 γρ. των πράσινων ελιών (είναι ευκολότερο να γίνει μεγαλύτερο)
- 120 γρ. βόειου κρέατος συν 120 γρ. χοιρινό ψιλοκομμένο
- μισό κρεμμύδι, 2 καρότα και λίγο ψιλοκομμένο σέλινο
- μισό ποτήρι λευκό κρασί
- 50 γρ. ψιλοκομμένο mortadella μικρό
- 1 ολόκληρο αυγό συν 2 κτυπημένα αυγά
- 50 γρ. Τριμμένο παρμεζάνα
- 140 γρ. ψωμιού
- 70 γρ. από αλεύρι 00
- 50 ml. ελαιολάδου
- λάδι τηγανίσματος που λείπει
- το αλάτι και το μαύρο πιπέρι που χρειάζεστε
- λίγο δεντρολίβανο και δάφνη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ξεκινάμε με την προετοιμασία του κρέατος στο τέλος είναι μια μπολονέζ κενό: μαγειρέψτε τα δύο με βάση το κρέας σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο χαμηλό καπάκι φωτιά, προσθέτουμε το αλάτι τραπέζι και μαύρο πιπέρι, ανακατεύουμε, και μία φορά πέρασε όλο το νερό τους, προσθέστε τις ακόλουθες λαχανικά μαγειρική 6-7 minutos.Ahora μια βουτιά με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί και τελικά 2 βότανα μαζί, καταργήσαμε τις final.Dejamos να σιγοβράσει για 1 ώρα, απενεργοποιήστε το φωτιά μόλις το κρέας είναι καλά στεγνώσει pimienta.Pasado αλάτι προσαρμογή και αυτή τη φορά αφήστε να κρυώσει, και όταν το κρύο προσθέτουμε το αυγό, τυρί παρμεζάνα, μορταδέλα, ψίχουλα ψωμιού, αυτό utlimo πρέπει να αξιολογηθεί το κρέας είναι πολύ μαλακό add αλλά πάντα τον έλεγχο αλάτι χρειάζεται .Well συγχωνευθούν όλα καλά και αφήστε το υπόλοιπο 15 λεπτά στο ψυγείο,ενώ περιμένουμε κόβουμε το κέλυφος του καρπού χωρίς να σπάσει το δέρμα, πρέπει να φύγει όλο το έτσι ώστε να σχηματίζεται η μπάλα, όταν έχουμε κάνει όλες τις ελιές, και η γέμιση είναι έτοιμη, θα σχηματίζουν οι pelotas.Distendemos φλούδα προσεκτικά, βάλτε ένα μικρό ποσότητα του κρέατος, συνεχίζουμε το τροχαίο το κέλυφος, μέχρι να καλυφθεί το κρέας, το κρέας έχει απομείνει αφαιρούμε, στη συνέχεια, είχε το αλεύρι, τη δεύτερη φορά χτυπημένα αυγά έχουν μια πρέζα αλάτι και τέλος στην rallado.Hacemos ψωμί και όλες οι ελιές, αφού έκανε όλες τις τηγανίζουμε σε λάδι, το οποίο θα πρέπει να καλύπτει όλα τα olivas.Bien επιτέλους έτοιμη, ας τρώνε και να απολαύσετε, να απολαύσετε το γεύμα σας, όπως πάντα φαίνεται φανταχτερό κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε γράφοντας σε αυτό το ιστολόγιο. Αύριο ο χαιρετισμός σε όλο τον κόσμο επιστρέφω με περισσότερη συνταγή.
Garrucha, Αλμερία, Ισπανία
https://cocinaitaly.wordpress.com/