Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Βόλος: Tι συνέβη με την ανήλικη μαθήτρια που έκλεψε μηχανάκι και τον ιδιοκτήτη του

 Βόλος: Tι συνέβη με την ανήλικη μαθήτρια που έκλεψε μηχανάκι και τον ιδιοκτήτη του

 10/10/2024 - 8:39

Αντιμέτωπη με το νόμο θα βρεθεί μια ανήλικη μαθήτρια, η οποία χθες το μεσημέρι έκλεψε μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας άνδρα, ο οποίος την αντιλήφθηκε άρχισε να την κυνηγάει με το αυτοκίνητο και στην τρομάρα της έχασε τον έλεγχο και έπεσε.

Η ανήλικη 13-14 χρονών, συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής και της οδήγησης χωρίς δίπλωμα, ενώ ο εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να μην συλληφθεί η μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι, η μαθήτρια βρισκόταν σε περιοχή του Άνω Βόλου, μετά το σχολείο και καθώς περπατούσε βρήκε στο δρόμο, όπως ισχυρίζεται, πεσμένα τα κλειδιά ενός δικύκλου. Η ανήλικη άρχισε να δοκιμάζει τα κλειδιά στα μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στο σημείο και κάποια στιγμή βρήκε το δίκυκλο που ταίριαζαν.

Τότε έβαλε μπροστά το μηχανάκι και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Για κακή της τύχη όμως έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη περίπου 50 χρονών, του δίτροχου (ήταν κοντά στο σπίτι του), πήρε το αυτοκίνητο και άρχισε να την ακολουθεί, φωνάζοντάς της ταυτόχρονα να σταματήσει.

Το κορίτσι αντιλήφθηκε ότι ο ιδιοκτήτης την πήρε στο κατόπι, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο οδόστρωμα, οπότε ο ιδιοκτήτης σταμάτησε το αυτοκίνητο και της τράβηξε την κουκούλα από το κεφάλι για να δει ποια είναι.

Η ανήλικη τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, για κλοπή και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Ωστόσο, επειδή είναι ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερη και η σε βάρος της δικογραφία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα Ανηλίκων Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να μη γίνει σύλληψη της μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή: magnesianews.gr

https://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος: Tι συνέβη με την ανήλικη μαθήτρια που έκλεψε μηχανάκι και τον ιδιοκτήτη του

  Βόλος: Tι συνέβη με την ανήλικη μαθήτρια που έκλεψε μηχανάκι και τον ιδιοκτήτη του   10/10/2024 - 8:39 Αντιμέτωπη με το νόμο θα βρεθεί μια...