Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

 Βόλος: Απόφαση – κόλαφος για τον 37χρονο stalker – Είχε κάνει τη ζωή της πρώην συντρόφου του κόλαση

 25/10/2024 - 8:15

Στον Εισαγγελέα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε ξανά χθες Πέμπτη 24 Οκτωβρίου ένας 37χρονος κάτοικος Χαλκιδικής για παραβίαση δικαστικής απόφασης

Το 2010 η 37χρονη παθούσα γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο, ενώ σπούδαζαν στο εξωτερικό και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι, με τον δεσμό όμως να τελειώνει τέσσερα χρόνια μετά. Το 2016 ξαναβρέθηκαν, αλλά η κοπέλα γύρισε στην περιοχή του Αλμυρού για να διαμείνει μόνιμα. Η νεαρή γυναίκα συνέχισε τη ζωή της, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Όμως ο 37χρονος άντρας επιμένει να την… επιθυμεί και την παρενοχλεί συστηματικά, την παρακολουθεί στενά και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Δεν τολμάω να βγω έξω από το σπίτι μου, να πάω με τα παιδιά μου για μπάνιο» δήλωσε στο δικαστήριο η 37χρονη.

Ο ίδιος δηλώνει αγρότης και καλλιεργεί τα χωράφια του, αλλά τα άφησε όλα πίσω και μετοίκησε για ενάμιση μήνα σε κοντινό παραθαλάσσιο οικισμό στον Αλμυρό Μαγνησίας. Μέρος όπου διέμενε η ίδια μαζί με την οικογένεια της για τις θερινές διακοπές. Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ξαναγύρισε στην περιοχή του Αλμυρού και «έκοβε» βόλτες ξανά, έξω από το σπίτι της νεαρής μητέρας. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε μπαρ της περιοχής όπου αναζητούσε το τηλ του συζύγου της, όσο και της ίδιας. «Η κοινωνία στο χωριό είναι μικρή και μας ενημέρωσαν». Η συμπεριφορά του άρχισε να προκαλεί τρόμο στην παθούσα.

Η 37χρονη γυναίκα δήλωσε ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και εκκρεμούν εναντίον του περιοριστικά μέτρα, να μην την πλησιάζει ο κατηγορούμενος σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων. «Στις 4 Οκτωβρίου είχα ένα ακόμη δικαστήριο μαζί του καθώς και ένα τον Ιανουάριο του 2025. Φοβάμαι, σας εκλιπαρώ»

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι «αρέσουν οι γρίφοι στην 37χρονη παθούσα και από τότε επιδιώκει να μιλήσει μαζί της για να της εξηγήσει ότι τα λόγια αυτά δεν τα λέει εκείνος, αλλά ο άλλος»! Ο κατηγορούμενος φαινόταν να μην καταλαβαίνει για ποιον λόγο βρισκόταν στο δικαστήριο και εξιστορούσε γεγονότα 8 ετών πριν, δοκιμάζοντας τις αντοχές των δικαστών. Μετά από πολλές επιπλήξεις να συγκεντρωθεί στο τελευταίο συμβάν, η έδρα έκρινε ότι πρόκειται για ένα άκρως εμμονικό και επικίνδυνο άτομο το οποίο πρέπει να απομακρυνθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 15 μέρες ο συγκεκριμένος άντρας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για το ίδιο λόγο.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης με άμεση έκτιση τριών ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην άσκηση της έφεσης.

Πηγή: thenewspaper.gr

https://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρινική καταρροή: Πώς να σταματήσετε το συνάχι

  Ρινική καταρροή: Πώς να σταματήσετε το συνάχι 27 Δεκ Η ρινόρροια (ρινική καταρροή) είναι βλέννα που στάζει ή “τρέχει” από τη μύτη μας. Ότα...