Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Προσλήψεις σε μεγάλο εργοστάσιο του Βόλου – Ποιες θέσεις εργασίας προσφέρονται

 Προσλήψεις σε μεγάλο εργοστάσιο του Βόλου – Ποιες θέσεις εργασίας προσφέρονται


Αυτήν την περίοδο, ζητείται προσωπικό για το εργοστάσιο της εταιρείας «Εύρηκα» στο Βόλο, σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ποιες ειδικότητες αφορούν και που μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση σας

Η εταιρεία προσφέρει:

  • ανταγωνιστικές αποδοχές (σταθερό μηνιαίο μισθό και bonus)
  • ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής και υγείας και λοιπές οικειοθελείς παροχές σε είδος
  • ένα δυναμικό, ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με ομαδικό πνεύμα, ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης & ανάπτυξης.

Για υποβολή αιτήσεων,   εδώ!

60 και πλέον χρόνια, η Εύρηκα έχει εξελιχθεί στον επιτυχημένο Όμιλο Εταιρειών ΕΥΡΗΚΑ, μια ισχυρή, δυναμική και ευπροσάρμοστη εταιρεία με πολυεθνικό χαρακτήρα. Λειτουργώντας στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, η ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει πλήθος επώνυμων προϊόντων στο χαρτοφυλάκιό της, γεγονός που της εξασφαλίζει ως μια ισχυρή και ανθεκτική παρουσία στην κάθε χώρα.

Με καινοτομίες και συνεχή φροντίδα,η ”Εύρηκα” προσπαθεί να διασφαλίσει ότι κάθε προϊόν που φέρει την υπογραφή της ”Εύρηκα” εναρμονίζεται με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, επηρεάζοντας θετικά τη ζωή των καταναλωτών.

https://www.thenewspaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χωρίς εσένα ο χρόνος κυλάει αλλιώς…

Χωρίς εσένα ο χρόνος κυλάει αλλιώς… – Sasa Ken – 16 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Χωρίς εσένα ο χρόνος κυλάει αλλιώς… Κλείδωσε τα αισθήματά μου...