Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ζέστη και υγρασία μετέτρεψαν σε… Κουβέιτ τον Βόλο

Ζέστη και υγρασία μετέτρεψαν σε… Κουβέιτ τον Βόλο


Δημοσιεύθηκε 

Η αίσθηση της ζέστης έδειξε στις 4 το απόγευμα τους 44,7 βαθμούς Κελσίου

Εκτοξεύθηκε σε επίπεδα Μέσης Ανατολής η αίσθηση της ζέστης σήμερα στον Βόλο, καθώς ο συνδυασμός υψηλής υγρασίας που κινήθηκε κοντά στο 50% και της αυξημένης θερμοκρασίας, δημιούργησε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Σύμφωνα με τις καταγραφές του Αστεροσκοπείου, στις 4 το απόγευμα η αίσθηση της θερμοκρασίας όσων κινούνταν στην πόλη ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα και συγκεκριμένα στους 44,7 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο, ευτυχώς, μερικά λεπτά αργότερα η υγρασία σημείωσε πτώση και επανήλθε σε πιο φυσιολογικά επίπεδα του 37% και 38%.

Η ζέστη και η υγρασία έφεραν μια αποπνικτική κατάσταση, και πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν καταφύγιο σε κλιματιζόμενους χώρους. Παράλληλα ο υδράργυρος πέταξε και σήμερα στα ψηλά, δείχνοντας στις 4.30 το απόγευμα τους 38,3 βαθμούς, ταλαιπωρώντας για ακόμη μια ημέρα τους Βολιώτες.

Αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στον Βόλο αναμένεται να δείξει γύρω στους 36 βαθμούς Κελσίου

.https://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες Από  την Kally  στις  18 Σεπτεμβρίου 2024 Είστε στα τέλη της εφηβείας σας ή στις αρχές της...