Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΔΕΥΑΜΒ: Βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό- Κλείνει η λεωφόρος Αθηνών

 ΔΕΥΑΜΒ: Βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό- Κλείνει η λεωφόρος Αθηνών

Πότε και σε ποια σημεία θα γίνει η διακοπή

Βλάβη έχει σημειωθεί στον καταθλιπτικό αγωγό μεταφοράς επεξεργασμένων λυμάτων, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ και λόγω του απαιτούμενου βάθους της εκσκαφής για την αποκατάσταση ζημιάς στο υπόγειο δίκτυο, επί της Λεωφόρου Αθηνών λίγο μετά τη γέφυρα του Αλυγαρορέματος, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αθηνών, στο σημείο που υποδεικνύεται στον επισυναπτόμενο χάρτη.

Η ως άνω διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου. Σε περίπτωση ταχύτερης περαίωσης των εργασιών η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία.
Η διακοπή κυκλοφορίας, σημειώνει η ΔΕΥΑΜΒ,  δε δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς οι επιθυμούντες να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών, διευκολύνονται μέσω των οδών Προφήτη Ηλία – Ηρώων Πολυτεχνείου – Αγησάνδρου – Βάκχου – Ηρώων Πολυτεχνείου και αντίστροφα.

https://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι   Δημοσιεύτηκε   02 Οκτ, 2024 |   In  Ελληνική  |  από   Γιώργος Αναστόπουλος  | Χρόνος προετοιμασίας 10  Λ...