Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Μηλίνα: Το παραθαλάσσιο χωριό στο Νότιο Πήλιο με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα – Ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση

 Μηλίνα: Το παραθαλάσσιο χωριό στο Νότιο Πήλιο με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα – Ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση


Το ηλιοβασίλεμα στη Μηλίνα είναι από τα ωραιότερα στην Ελλάδα με το κόκκινο χρώμα του δύοντος ήλιου να κυριαρχεί παντού και να δημιουργεί εκπληκτικά οπτικά παιχνίδια που συνδυάζονται με το νερό, τα νησάκια του Παγασητικού, τις ακτές αλλά και όλα τα σκάφη και τις ψαρόβαρκες. Η ώρα του ηλιοβασιλέματος σε κάποιο από τα παραλιακά καφέ ή ταβέρνες της Μηλίνας, είναι από μόνη της μια εμπειρία ζωής.

Η παραλία της Μηλίνας βρίσκεται μπροστά στον οικισμό και είναι μια εύκολη λύση αν θέλετε να μην μετακινείστε για το μπάνιο σας. Έχει οργανωμένη και μη, παραλία και προσφέρεται για παιχνίδι στα πεντακάθαρα νερά της. Στο δρόμο που ενώνει το Χόρτο με τη Μηλίνα, υπάρχει η παραλία «Βαθιά Σπηλιά». Είναι ένας απάνεμος κόλπος με χοντρά βότσαλα και φυσική σκιά από τα ελαιόδεντρα, ενώ περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από τη Μηλίνα συναντάμε τον Μαραθιά. Εκεί υπάρχουν μεγάλα ελαιόδεντρα και σμαραγδένια νερά. Μπορεί να μην είναι τουριστική η παραλία αλλά συγκεντρώνει όσους θέλουν να απολαύσουν τη γαλήνη του τοπίου. Πάντως, όσοι επισκέπτονται τη Μηλίνα δεν χάνουν την ευκαιρία να αποκλαυσουν και την μοναδική παραλία Τζάστενη, με το εκπληκτικό τοπίο ανάμεσα στους δύο μικρούς κόλπους της.

 Θα επιλέξετε τη Μηλίνα για χαλάρωση και ξεκούραση, όχι για ξέφρενη διασκέδαση. Για να φάτε καλό ψάρι και θαλασσινά, να κολυμπήσετε σε όμορφες παραλίες απολαμβάνοντας τοπία γεμάτα ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα. 

https://www.thenewspaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας

  3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας Από  την Kally  στις  4 Οκτωβρίου 2024 Στον γρήγορο κ...