Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

“Ξανασφυρίζει” το Τρένο Πηλίου τη Μεγάλη Παρασκευή

 “Ξανασφυρίζει” το Τρένο Πηλίου τη Μεγάλη Παρασκευή


Στις ράγες ξαναμπαίνει το Τρένο του Πηλίου από τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 και θα εκτελεί εφεξής δρομολόγια καθ’ όλη την τουριστική περίοδο.
Οι τελευταίες εργασίες συντήρησης της γραμμής του Τρένου του Πηλίου έγιναν σήμερα καθώς και η επιτυχής δοκιμαστική διαδρομή του συρμού με μηχανή και δύο βαγόνια από τα Άνω Λεχώνια μέχρι τον Σταθμό των Μηλεών.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, που βρέθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μηλεών, χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία του Δήμου Νοτίου Πηλίου με τον ΟΣΕ και πρόσθεσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη, τους υπαλλήλους και στα συνεργεία του ΟΣΕ που με ζήλο και πολύωρη καθημερινή εργασία κατάφεραν σε λίγες ημέρες να αποκαταστήσουν τη γραμμή ώστε το πρώτο δρομολόγιο του Μουτζούρη να πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή.”

O Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, μεταξύ άλλων, στην περιστροφή του τρένου στις Μηλιές μετά την επιτυχή δοκιμαστική διαδρομή του συρμού με μηχανή και δύο βαγόνια από τα Άνω Λεχώνια μέχρι τον Σταθμό των Μηλεών.

  

https://e-thessalia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσύ που προτιμάς τη μοναξιά, πες μου αλήθεια… πώς τον έλεγαν;

  Εσύ που προτιμάς τη μοναξιά, πες μου αλήθεια… πώς τον έλεγαν; 15 Μαΐου 2024 Αυτόνομη, αυτάρκης, ανεξάρτητη. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν, δεν ...