Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Αποκαλύφθηκε το σαρωτικό σχέδιο για την παγκόσμια λογοκρισία

 

Αποκαλύφθηκε το σαρωτικό σχέδιο για την παγκόσμια λογοκρισία





από τον Γκρεγκ Ρις


Το Public στο Substack έχει λάβει έγγραφα από έναν πληροφοριοδότη που στρατολογήθηκε για να συμμετάσχει στο Cyber ​​Threat Intelligence League ή "CTIL".


Μέσω συναντήσεων κυβερνοασφάλειας που φιλοξενούνται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτουν πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ στρατολόγησε έναν ιστό από ΜΚΟ και ιδιώτες για να κάνει ό,τι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει νόμιμα: να λογοκρίνει και να υπονομεύει τον αμερικανικό λαό.


Με επικεφαλής τον στρατιωτικό ανάδοχο, Sara-Jayne Terp και Pablo Breuer των Ειδικών Επιχειρήσεων, πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικατασταθούν λέξεις όπως «προπαγάνδα» και «λογοκρισία» με τον όρο «γνωστική ασφάλεια» στο ήθος της βιομηχανίας της κυβερνοασφάλειας.


Έγραψαν ότι ο τρίτος πυλώνας του περιβάλλοντος πληροφόρησης θα πρέπει να είναι η γνωστική διάσταση, που είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε «έλεγχος του νου».


Ο Breuer εξήγησε πώς αυτή η γνωστική κοινωνική μηχανική πρέπει να προσαρμοστεί για τους Αμερικανούς. Ένας άλλος όρος που χρησιμοποίησαν για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους κατά του αμερικανικού λαού είναι η «Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα» για να εργαστούν γύρω από την παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων των Αμερικανών, οι ιδιώτες έκαναν τη βρώμικη δουλειά υπό την επίβλεψη της κυβέρνησης.


Οι Terp και Breuer παραδέχονται ανοιχτά ότι έχουν συσταθεί ως ιδιωτική ΜΚΟ για να λογοκρίνουν τους Αμερικανούς πολίτες για τον αμερικανικό στρατό.


Στοχεύουν σε ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τα lockdown και ανέπτυξαν το Πλαίσιο DISARM , το οποίο χρησιμοποιούσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την αντιμετώπιση των εκστρατειών κατά του εμβολιασμού. Ανατρέπουν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν τομείς ιστού στους καταχωρητές.

Για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς και διεισδύουν σε ιδιωτικές ομάδες. Εκπαιδεύουν τους influencers να διαδίδουν τα μηνύματά τους και πιέζουν τις τράπεζες να κόψουν τους λογαριασμούς των ανθρώπων.


Forbidden Knowledge TV 



Διάρκεια παράστασης: 4 λεπτά


εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα ποιοτικό άλμα στην Δικαιοσύνη

  Για ένα ποιοτικό άλμα στην Δικαιοσύνη Αντικλείδι Το σύστημα της απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα το 2024, πέραν του ότι δεν έχει κατακτήσ...