Γλυκό σε 5 λεπτά! Αυτό το γλυκό θα το φτιάχνεις κάθε μέρα!
Για να δείτε το video πατήστε με τον κέρσορα στο YouTube.
Το γλυκό είναι τόσο εύκολο και νόστιμο που το μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα!Το μυστικό βρίσκεται στη συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
3 αυγά.
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
3 ασπράδια αυγών και 60 γραμμάρια ζάχαρη (1/4 φλ.).
χυμό από 1/2 λεμόνι.
Χτυπήστε μέχρι να πάρετε αυτή την υφή, 6-7 λεπτά.
Ανακατεύουμε απαλά το ασπράδι με τον κρόκο.
170 γρ αλεύρι (1 φλιτζάνι + 1 κουταλιά της σούπας).
Ανακατεύουμε απαλά.
Ταψί 10 x 7 ιντσών (27 x 18 εκ.) στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 C (356 F) για 25 λεπτά.
3 μήλα.
50 γρ βούτυρο (2 κουταλιές της σούπας).
3 κουταλιές ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
2 αυγα.
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη.
Να θυμάστε ότι 1 φλιτζάνι = 240 ml. 😉
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη βανίλια.
3 κουταλιές της σούπας άμυλο καλαμποκιού.
600 ml γάλα (2,5 φλιτζάνια).
Μαγειρέψτε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να βράσει.
Ανακατέψτε καλά.
Φυλάσσετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Μαρμελάδα μήλου.
Καρύδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου