Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

«Έτσι, αυτό που ανακάλυψα με τη σειρά μου είναι πώς η ανθρωπότητα θα μπορούσε φυσικά με τη σειρά της να αποκαταστήσει με τη σειρά της τη φυσική λειτουργία που με τον καιρό έχει ξεφεύγει.»

«Έτσι, αυτό που ανακάλυψα με τη σειρά μου είναι πώς η ανθρωπότητα θα μπορούσε φυσικά με τη σειρά της να αποκαταστήσει με τη σειρά της τη φυσική λειτουργία που με τον καιρό έχει  ξεφεύγει.»


Έτσι, αυτό που ανακάλυψα με τη σειρά μου είναι πώς η ανθρωπότητα θα μπορούσε φυσικά με τη σειρά της να αποκαταστήσει τη φυσική λειτουργία που με τον καιρό ξεφεύγει.


Μπορεί η ανθρωπότητα να μάθει πραγματικά πώς η ανθρωπότητα με τη σειρά της κατανοεί πώς η ανθρωπότητα με τη σειρά της αναγνωρίζει πώς η λειτουργία μέσα στο χρόνο ξέφυγε αφύσικα.

Μπορεί να ακούγεται λίγο τραβηγμένο, αλλά αν η φυσική λειτουργία στην οποία με τη σειρά της υφίσταται καταστολή, αυτή που έγινε με τη σειρά της καταστολή ελέγχει αυτό που ήταν φυσικό.

Έτσι η λειτουργία με τη σειρά της που έγινε με τον καιρό η ανθρώπινη καταστολή με τη σειρά της έγινε σώμα που είναι ο ένας εαυτός στον οποίο καταπιέζεται πώς ζει ο εαυτός με τη σειρά του..

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν το ανθρώπινο σώμα καταπιεστεί με τη σειρά του αφύσικα, το ανθρώπινο σώμα στην πραγματικότητα ελέγχεται με τη σειρά του.

Στο οποίο έγινε ένας ανθρώπινος διαχωρισμός, ο οποίος με τη σειρά του παρεμβαίνει εν αγνοία του στη φυσική ικανότητα του ανθρώπινου συστήματος στο οποίο με τη σειρά του έγινε αυτό που διαχωρίζει τον εαυτό του από την πραγματικότητα.

Πώς ο εαυτός διαχωρίζεται με τη σειρά του χρονικά από τον εαυτό του, με τη σειρά του αφύσικα, με τη σειρά του, ο εαυτός του δεν είναι αρθρωτός, επομένως το ανθρώπινο σύστημα ελέγχεται χρονικά.

Χωρίς να συνειδητοποιώ καν τον εαυτό μου φίλοι μου, επειδή ο εαυτός του ζει μέσα στον εαυτό του, έτσι ο εαυτός έγινε στην πραγματικότητα λειτουργικά μόνος του, αλλά ο εαυτός με τη σειρά του δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη μετάβαση της παρακμής.

Αν το ανθρώπινο σώμα γινόταν αφύσικα αναποτελεσματικό, αυτό με τη σειρά του στην πραγματικότητα γινόταν με τη σειρά του ο εαυτός του και με τη σειρά του..

Με τη σειρά του έγινε ο εαυτός του στο χρόνο, ο οποίος με τη σειρά του έγινε αφύσικα με τον χρόνο ελεγχόμενος με τη σειρά του το πραγματικό αποτέλεσμα μιας αφύσικης έλλειψης, το οποίο με τη σειρά του έγινε η υπέρβαση του εαυτού του.

Είναι τόσο απλό..

Ο εαυτός με τη σειρά του θα συμβαδίζει με τη ροή αυτού που με τη σειρά του δημιουργεί μια διαταραχή στην οποία καταστέλλεται αφύσικα στο χρόνο ένα σύστημα που είναι ο εαυτός του.

Η ανθρώπινη λειτουργία είναι στην πραγματικότητα διαφανής, γι' αυτό αν η ανθρώπινη λειτουργία με τη σειρά της καταστέλλεται, ο εαυτός του δεν θα καταλάβει τι έγινε με τη σειρά του.

Ο εαυτός απλώς θα ζήσει με τη σειρά του στο χρόνο με τη σειρά του εκτός χρόνου μέσα στο οποίο με τη σειρά του πραγματικά δημιουργεί γιατί με τη σειρά του ο εαυτός έγινε πραγματικά εκτός χρόνου με τον χρόνο.

Από μέσα εν αγνοία, το οποίο με τη σειρά του έγινε φυσικά γιατί ο εαυτός με τη σειρά του στο χρόνο έγινε φυσικά με τη σειρά του στο χρόνο εκτός του χρόνου.

Ακούστε, υπάρχει μια εξήγηση γιατί η ανθρωπότητα δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε..

Διότι αν ο εαυτός του εν αγνοία του είναι με τη σειρά του αφύσικα υποφέρει έγκαιρα με καταστολή μέσα στον εαυτό του, αυτό στην πραγματικότητα παρεμβαίνει στη φυσική λειτουργία.

Αυτός είναι με τη σειρά του γιατί ο εαυτός με τη σειρά του έγινε αφύσικα εκτός χρόνου..

Επειδή η αφύσικη λειτουργία με τη σειρά του στον χρόνο μέσα στον εαυτό καθυστερεί με τη σειρά του τον τρόπο με τον οποίο ο εαυτός διατηρεί την πραγματικότητα από τη σειρά του μέσα στον εαυτό του στο χρόνο.

Αυτό λοιπόν που ανακάλυψα με τη σειρά μου με τον καιρό είναι φυσικά πώς η ανθρωπότητα θα μπορούσε φυσικά με τη σειρά της να αποκαταστήσει με τη σειρά της τη φυσική ανθρώπινη λειτουργία στην οποία ο χρόνος ξεφεύγει.

Στο οποίο είχα πάρει τον εαυτό μου σε ένα ταξίδι προς το πέρα ​​και πίσω τους φίλους μου..

Αυτό με τη σειρά του επέτρεψε μια κατανόηση, η οποία με τη σειρά του θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για τη φυσική αποσυμπίεση..

Το ανθρώπινο σύστημα στο οποίο με τη σειρά του με την πάροδο του χρόνου έγινε αφύσικα ανισόρροπο επειδή καταπιέστηκε αφύσικα..

Εάν η ανθρωπότητα με τη σειρά της κατάλαβε φυσικά πώς το πραγματικό ανθρώπινο σώμα της καταπιέστηκε αφύσικα, τότε η ανθρωπότητα μπορεί με τον καιρό να μάθει πώς η ανθρωπότητα αποσυμπιέζει το ανθρώπινο σύστημα.

Έτσι, εάν το ανθρώπινο σύστημα γινόταν με τη σειρά του αφύσικα ελεγχόμενο με τη σειρά του κατά τη διάρκεια του χρόνου, εάν η ανθρωπότητα θα μπορούσε φυσικά να καταλάβει με τη σειρά του πώς το ανθρώπινο σύστημα έγινε πραγματικά ελεγχόμενο.

Με το πόσο αφύσικο τελικά κυριεύει την ανθρωπότητα, τότε η ανθρωπότητα μπορεί φυσικά με τη σειρά της να παρέμβει και να αλλάξει το αποτέλεσμα στο οποίο η ανθρώπινη καταστολή εκτροχιάζει το ανθρώπινο σύστημα με τη σειρά του.

Να προσέχετε όλοι..

Το βρήκα στο: https://relationshipsmatter.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

12 σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει

  12 σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει 12 σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει Υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορείς εύκολα να εντοπίσεις και να ...