Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ., Δίνει Συνέντευξη Στην Ερευνήτρια Δημοσιογράφο Γουίτνι Γουέμπ Για Την “Σκόπιμη Συγκάλυψη” Της Σχέσης Του Μπιλ Γκέιτς Και Του Τζέφρυ Επστάιν + Άλλα Ενδιαφέροντα Θέματα

 ΗΠΑ: Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ., Δίνει Συνέντευξη Στην Ερευνήτρια Δημοσιογράφο Γουίτνι Γουέμπ Για Την “Σκόπιμη Συγκάλυψη” Της Σχέσης Του Μπιλ Γκέιτς Και Του Τζέφρυ Επστάιν + Άλλα Ενδιαφέροντα Θέματα 

Ο ερευνητής δημοσιογράφος και ερευνητής Whitney Webb εμβαθύνει βαθιά στη σκοτεινή σχέση μεταξύ του τώρα νεκρού παιδόφιλου Jeffrey Epstein, του δισεκατομμυριούχου Bill Gates και άλλων ελίτ της Silicon Valley, σε συνέντευξη με τον πρόεδρο της Υγείας των Παιδιών Robert F. Kennedy, Jr., στο «RFK Jr Το Defender Podcast. "

Ο Webb, συγγραφέας του "One Nation Under Blackmail", γράφει για τον ιστότοπό της, το Unlimited Hangout, καθώς και το The Last American Vagabond και The Defender, που καλύπτει θέματα σχετικά με τη νοημοσύνη, την τεχνολογία, την παρακολούθηση και τις πολιτικές ελευθερίες.

Υπάρχει μια «εσκεμμένη κάλυψη», είπε ο Webb, για τους αληθινούς δεσμούς μεταξύ του Γκέιτς και του Έπσταϊν. Πολλές από τις ελίτ της Σίλικον Βάλεϊ «είναι μέρος κάτι που ονομάζεται Ίδρυμα Edge», δηλαδή πώς «ο Epstein μπόρεσε να συνδεθεί τόσο στενά με πολλά άτομα που αργότερα θα γίνονταν η ελίτ της Silicon Valley», δήλωσε ο Web στο Kennedy.

Πολλές από τις σημερινές μεγάλες εταιρείες Silicon Valley έχουν καταγωγή συνδεδεμένη με την κοινότητα πληροφοριών, δήλωσε ο Webb. Ο βραχίονας επιχειρηματικών κεφαλαίων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, In-Q-Tel, επένδυσε σε τεχνολογίες που θεωρούνται χρήσιμες για τις δυνάμεις πληροφοριών και, όταν το έκαναν, είχαν ένα χέρι στην ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας, εξήγησε ο Webb.

Η Webb είπε επίσης στην Κένεντι για τις απόψεις της σχετικά με τα διαβατήρια εμβολίων, τα οποία, όπως λέει, δεν αφορούν μόνο την παρακολούθηση εμβολίων, αλλά αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου για την κατεύθυνση μιας κοινωνίας που βασίζεται στην ψηφιακή τραπεζική χωρίς μετρητά, όπου η κατάσταση του εμβολίου, η οικονομική δραστηριότητα και η βιομετρική ταυτότητα συνδέεται όλα σε μία.

Ο Webb είπε:

«Έτσι, για άτομα που πιστεύουν ότι τα διαβατήρια εμβολίου θα είναι μόνο για το εμβόλιο COVID-19, αυτό δεν ισχύει επίσης. Αυτό το πλαίσιο είναι επίσης για κυριολεκτικά κάθε εμβολιασμό που απαιτείται από το κράτος. "

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

John Williams – Μορφές του άντρα

John Williams – Μορφές του   άντρα   Ο νέος άντρας, που δεν ξέρει το μέλλον, βλέπει τη ζωή σαν επική περιπέτεια· φαντάζεται πως σαν τον Οδυ...