Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

FORBIDDEN KNOWLEDGE TV -- Σάιμον Παρκς Ενημέρωση κουπονιού

 

 
εικόνα


Σάιμον Παρκς

Ενημέρωση κουπονιού

εικόνα




Dear argyris,


Υπήρξαν πολλές παράξενες διακοπές ρεύματος το σαββατοκύριακο. στο Βατικανό, στο Βερολίνο και στο Πακιστάν, όπου σχεδόν το ήμισυ της χώρας ήταν εντελώς χωρίς δύναμη.


Ο Simon Parkes εξηγεί ότι η διακοπή ρεύματος στο Πακιστάν ήταν να αποτρέψει την πτώση μιας μεγάλης συμφωνίας, στην οποία μια μπροστινή εταιρεία του ΚΚΚ θα αγόραζε τον αμερικανικό εταιρικό μεγαλοπρεπή, General Electric με μόλις 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.


Λέει ότι η μυστική συμφωνία ανακαλύφθηκε στον φορητό υπολογιστή της Nancy Pelosi, ο οποίος κλέφτηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της «εισβολής» του Καπιτωλίου την περασμένη εβδομάδα.


Η General Electric (GE) ήταν μία από τις αρχικές 12 εταιρείες που ήταν εισηγμένες στον Βιομηχανικό Μέσο όρο της Dow Jones στα τέλη του 19ου αιώνα. Είναι στην πρώτη γραμμή της αμερικανικής τεχνολογίας και κατασκευής για πάνω από 130 χρόνια και, κυρίως, σε αυτήν την ιστορία, είναι ένας σημαντικός κατασκευαστής κινητήρων τόσο για εμπορικά όσο και για στρατιωτικά αεροσκάφη.


Πολλοί θυμούνται πώς ο CEO της GE, ο Jack Welch ήταν εταιρικός ήρωας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90. Η GE ήταν εταιρική δύναμη. Το 2011, κατατάχθηκε μεταξύ του Fortune 20 ως της 14ης πιο κερδοφόρας εταιρείας.


Από τότε, η GE είχε πολύ σοβαρές επιδόσεις στην αγορά (κατά περίπου 75%) καθώς η κερδοφορία της κατέρρευσε.


Τα κέρδη της GE το 2019 ήταν αρνητικά 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας αυτόν τον κάποτε μεγάλο αμερικανικό βιομηχανικό γίγαντα στο μεγαλύτερο αναξιοπαθούντα περιουσιακά στοιχεία στον πλανήτη.


Το 2019, η GE χτυπήθηκε με ισχυρισμούς περί απάτης λογιστικής 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τον Οκτώβριο του 2020, η GE ειδοποιήθηκε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προβαίνει σε αστικές ενέργειες για πιθανές παραβιάσεις της νομοθεσίας περί κινητών αξιών.


Μετά την στοχευμένη διαφθορά της κυβέρνησής μας από το Κ.Κ.Κ., αναρωτιέται κανείς εάν οι ίδιες συμβιβαστικές επιχειρήσεις χρησιμοποιήθηκαν επίσης για την κατάργηση και την εχθρική εξαγορά μίας από τις σημαντικότερες αμερικανικές εταιρείες - η οποία, ευτυχώς, αποτροπή;


Στο podcast της Κυριακής του Simon Parkes, είπε ότι ο φορητός υπολογιστής της Nancy Pelosi αποκάλυψε ότι διευκόλυνε την αγορά του GE από το ΚΚΚ για 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που είναι γελοία χαμηλή τιμή για μια εταιρεία με περιουσιακά στοιχεία άνω των 266 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ακόμη και σε πολύ κατάθλιψη τωρινή κατάσταση.


Από τότε που το φορητό υπολογιστή Hunter Biden κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από τον κινέζικο αντιφρονούντα δισεκατομμυριούχο Miles Guo, ισχυρίζεται ότι το σχέδιο του Κ.Κ.Κ. για πλήρη παγκόσμια κυριαρχία βασίστηκε σε μια αδιάκοπη εκστρατεία συμβιβαστικών επιχειρήσεων.


Πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες ακούγονται στη μετάδοση του Simon Parkes από το πρωί της Κυριακής ... συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού του ότι ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε το νόμο περί εξέγερσης το Σάββατο το βράδυ.


https://forbiddenknowledgetv.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Πυραμίδα του Ταΰγετου – Το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο της Ελλάδας

  Η Πυραμίδα του Ταΰγετου – Το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο της Ελλάδας Η κορυφή Ταύγετου η αλλιώς Πυραμίδα βρίσκεται στα 2407 μέτρα υψόμετρο ....