Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Σάλτσα κοτόπουλου

Σάλτσα κοτόπουλου

Συστατικά
Κρεμμύδι - 1 τεμ.
Καρότα - 1 τεμ.
Κομματιασμένο κοτόπουλο - 500 γρ.
Νερό
Τοματοπολτός - 1-2 κουταλιές της σούπας.
Ζάχαρη - 1 κουταλάκι του γλυκού.
Μπαχαρικά για κοτόπουλο (μου αρέσει να προσθέτω πολύ)
κουρκούμη
φύλλα δάφνης
Γαρύφαλλο - 1-2 τεμ.
Σκόρδο
αλάτι
τσίλι πιπεριές
φρέσκο ​​βασιλικό φύλλα
φρέσκια ρίγανη
Τρόπος παρασκευής:

1. Κόψτε και τηγανίστε τα κρεμμύδια σε ένα θερμαινόμενο τηγάνι με ελαιόλαδο.
2. Αλέστε τα καρότα και προσθέστε το στο τηγάνι. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά, ίσως 5.
3. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε γρήγορα. σπάστε τα κομμάτια με 2 σπάτουλες.
4. Προσθέστε όλα τα μπαχαρικά εκτός από τα γαρίφαλα και τα φύλλα δάφνης. Προσθέστε επίσης αλάτι. Μαγειρέψτε το μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμο.
5. Προσθέστε τοματοπολτό με ζάχαρη και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε νερό μέχρι να καλύψει το κοτόπουλο.
6. Στη συνέχεια, προσθέστε φύλλα δάφνης, σκελίδες και φρέσκο ​​βασιλικό, ρίγανη, ανακατέψτε καλά και αφήστε το για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει, πάντα ελέγχω.
7. Όσον αφορά τα μπαχαρικά, δεν γράφω ποτέ πόσα από αυτά χρησιμοποιώ, τα προσθέτω, λίγο περισσότερο, λίγο λιγότερο.
8. Έφτιαξα ζυμαρικά ολικής αλέσεως με αυτή τη σάλτσα, έτσι βράζουμε νερό σε ένα μικρό τηγάνι, όταν βράσει, προσθέτουμε αλάτι και ζυμαρικά της σωστής ποσότητας, πάντα φτιάχνω el dente.
9. Μπορείτε να απολαύσετε τη σάλτσα με ζυμαρικά, ρύζι, φαγόπυρο, κεχρί, καλαμποκάλευρο, κουσκούς.
10. Σερβίρετε με φρέσκα βότανα στην κορυφή αν θέλετε.
https://for-healths.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καίτη Γκρέυ: Πέθανε σε ηλικία 101 ετών η σπουδαία τραγουδίστρια

  Καίτη Γκρέυ: Πέθανε σε ηλικία 101 ετών η σπουδαία τραγουδίστρια NDP Εδινε μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες Έφυγε ...