Κυριακή 31 Μαΐου 2020

"Βόμβα" από Ντ. Τραμπ: "Τρομοκρατική οργάνωση στις ΗΠΑ η ANTIFA"

"Βόμβα" από Ντ. Τραμπ: "Τρομοκρατική οργάνωση στις ΗΠΑ η ANTIFA"




Ανακοίνωση-"φωτιά" από τον Αμερικανό πρόεδρο

Ξεκίνησε τις εκκαθαρίσεις στις ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος, με πρώτο στόχο να αποτελεί το ακροαριστερό κίνημα ANTIFA, το οποίο και κατηγορεί για υποκίνηση της βίας και των άγριων επεισοδίων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε τουλάχιστον 30 πόλεις των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έκανε την ανακοίνωση στο Twitter την Κυριακή μετά από tweets που κατηγόρησαν το κίνημα για υποκίνηση βίας κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη."Tο αριστερό κίνημα Antifa χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση στις ΗΠΑ", ανακοίνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

"Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Φρουρά για την εξαιρετική δουλειά που έκανε αμέσως μόλις έφτασε στη Μινεάπολη χθες το βράδυ», έγραψε ο Τραμπ.

"Οι αναρχικοί της ANTIFA, μεταξύ άλλων, περιορίστηκαν γρήγορα. Θα έπρεπε να είχε γίνει από τον Δήμαρχο την πρώτη νύχτα και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα!", συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η κυβέρνηση Τραμπ δεν θα καλέσει μονάδες της Εθνοφρουράς επί του παρόντος, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Ρόμπερτ Ο' Μπράιαν καθώς γιγαντώνεται το κύμα διαμαρτυρίας σε αμερικανικές πόλεις μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στην Μινεάπολις. Ο στρατός είναι έτοιμος εάν χρειαστεί δήλωσε ο ίδιος.

"Δεν θα ομοσπονδιοποιήσουμε την Εθνοφρουρά για την ώρα. Αν κριθεί απαραίτητο, έχουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα που μπορούμε να αναπτύξουμε...αν οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι το έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση", είπε ο Ο΄Μπράιαν στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο και πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις για την επιβολή του νόμου θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια των δημάρχων και των κυβερνητών.

"Θα κάνουμε ό,τι χρειάζονται οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι για να διατηρήσουν τον έλεγχο των πόλεών τους", είπε

https://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ

 ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ Δημοσιεύτηκε στην ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ξεκινώντας με παράταση 26748 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος...