Φέτες σόγιας με ρόκα και ντομάτες
Ένα φρέσκο, νόστιμο και πρωτεϊνικό ορεκτικό
Συστατικά:
Φέτες λαχανικών με βάση τη σόγια και το σιτάρι
Ντοματίνια Datterino
Σουσάμι
Πέπε
αλάτι
Λάδι Evo
Βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα
Για την προετοιμασία αυτού του πιάτου χρησιμοποίησα μια προσυσκευασμένη οργανική βάση λαχανικών
διαθέσιμο σε ένα πολύ κοινό σούπερ μάρκετ (δεν χρειάζεται απαραίτητα να πηγαίνετε πάντα σε εξειδικευμένες αλυσίδες για να βρείτε πράγματα εύκολα , τώρα τα vegan τρόφιμα δεν είναι πλέον ταμπού όπως ήταν πριν από λίγα χρόνια).
Πλύνετε καλά τη βάση από ρόκα και τις ντομάτες με σχολαστικότητα
Τοποθετήστε σε ένα πιάτο μια στρώση με φέτες λαχανικών στο οποίο θα πασπαλίσετε μια πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ραντίστε με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Σχηματίστε ένα στρώμα λαχανικών που θα καρυκεύσετε με βαλσάμικο ξύδι
Κόβουμε τις ντομάτες σε ομοιόμορφη κατανομή.
Αλάτι και τελειώστε το πιάτο με μια βροχή από σουσάμι και μια ελαφριά βροχή από εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Μια ζωηρόχρωμη ελαφρότητα στον πίνακα
V.
https://inthenameofseitan.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου