Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

9 τρόφιμα που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου σας






9 τρόφιμα που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου σας


Οι 9 τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου (βίντεο) Σημεία ενδιαφέροντος του video. Σκόρδο - 00:34 Φασόλια - 01:24 Πιπεριές - 02:43 Ντομάτες - 03:43 Μούρα - 04:36 Κοτόπουλο - 05:12 Ψάρια - 05:55 Λευκά αυγών - 06:55 Γκρέιπφρουτ - 07:40 Μουσική: https: //www.youtube.com/audiolibrary / ... Περίληψη:

1. Σκόρδο Θα το ξεπεράσουμε. Το σκόρδο δεν είναι ακριβώς ένα φαγητό που οι περισσότεροι από εμάς λαχταρούμε. Εκτός αν έχει τη μορφή ψωμιού σκόρδου, μπορείτε ειλικρινά να ονομάσετε ένα φαγητό βαρύ σκόρδο που τρώτε στην τακτική; Παρά τις προτιμήσεις σας, ίσως θελήσετε να φορτώσετε στο σκόρδο, καθώς το επίπεδο κολλαγόνου σας θα ανεβαίνει στα ύψη. Το σκόρδο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θείο. Περιέχει σχεδόν 33 ενώσεις θείου. Το θείο βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου σας. Αυτό παρέχει δύναμη στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα.
2. Φασόλια Τώρα ξέρω τι σκέφτεστε. «Δεν μου αρέσει ήδη το σκόρδο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι βρίσκω τα φασόλια να είναι πιο εύπεπτα;» Είναι απλό, τα φασόλια ενισχύουν το κολλαγόνο μέσω της πρωτεΐνης που καταναλώνετε. Ένα κανονικό κουτί με μαύρα φασόλια μεταφέρει σχεδόν 15 γραμμάρια πρωτεΐνης. Όταν αυτή η πρωτεΐνη χωνεύεται, τα αμινοξέα πηγαίνουν στη δουλειά. Τα αμινοξέα χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία της παραγωγής κολλαγόνου.
3. Πιπεριές Καθένας πρέπει να καρυκεύει τη ζωή του μια φορά. Γιατί να μην βοηθήσετε το σώμα σας ενώ το κάνετε; Οι πιπεριές είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να αυξήσετε την παραγωγή κολλαγόνου. Ας μιλήσουμε για ένα δευτερόλεπτο για τη βιταμίνη C, ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που πολλοί από εμάς χάνουμε. Ενώ οι εγκέφαλοι των περισσότερων ανθρώπων πηγαίνουν στον χυμό πορτοκαλιού όταν ακούνε ότι λέγεται προφορικά, οι πιπεριές είναι μια άλλη αξιόπιστη πηγή. Ένα γεμάτο πράσινο πιπέρι περιέχει περίπου 220% της καθημερινής σας βιταμίνης C.
4. Ντομάτες Αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολο στην πέψη. Πιθανότατα τρώτε ήδη ντομάτες με ορισμένα γεύματα. Ξέρω ότι το χάμπουργκερ που είχα χθες είχε σίγουρα κάποια. Είχε επίσης πιπεριές, σκόρδο και μια πλευρά από φασόλια.
5. Μούρα Αυτό είναι ένα άλλο που όλοι πρέπει να κάνουν άλματα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ψωνίσατε για μούρα; Τι γίνεται με τη συλλογή μούρων; Έχουν επίσης άφθονη βιταμίνη C. Ένα φλιτζάνι φράουλες περιέχει 149% της προτεινόμενης ημερήσιας πρόσληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε το βίντεο μέχρι το τέλος. Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΟΥ

ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΟΥ  Πέστε με τοπικιστή, πέστε με όπως θέλετε, αλλά εδώ θα επιμείνω. Εδώ και καιρό με ταλάνιζε ένα χοντρό πρόβλημα...