Υλικά
- 700 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, κομμένο σε λωρίδες
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.γ. κουρκουμάς
- αλάτι-πιπέρι
- 500 γρ. χυλοπιτάκι
- 3 κ.σ. τυρί κρέμα
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κοτόπουλο με το λάδι, το βούτυρο και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και αλατοπιπερώνουμε.
- Αφού βράσει το κοτόπουλο (περίπου 15 λεπτά), ρίχνουμε άλλα 4 ποτήρια νερό, τον κουρκουμά και το χυλοπιτάκι και το αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου