Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΑΝΤΙΝΟΥ: ΜΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ "STRAWBERRY MOUSSE"


αγιου βαλαντινου: μουσ  φραουλασ "STRAWBERRY MOUSSE" 

https://www.youtube.com/watch?v=GCVwa6vUX-A

Γεια σας, για σήμερα, αλά και για κάθε άλλη μέρα, γιατί η αγάπη πάντα φωλιάζει στις καρδιές και όχι μόνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου,θα ετοιμάσουμε ένα καλό εποχιακό επιδόρπιο, κατάλληλο για μια ξεχωριστή μέρα. Είναι εύκολο να το κάνεις , με αρκετά γρήγορο χρόνο προετοιμασίας, αλλά το μόνο του πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μείνει στο ψυγείο, για 4 ώρες πριν το σερβίρουμε. Αυτό το ξεπερνάμε, αν το έχουμε ήδη προκατασκευάσει, για "παν ενδεχόμενο"

Πληροφοριες:


Χαμηλή δυσκολία

Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά, συν 4 ώρες  που πρέπει να το αφήσετε στο ψυγείο

Δόση για 4 άτομα

Χαμηλό κόστος


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Ξεκινήσαμε  καθαρίζοντας τη φράουλα, την χωρίσαμε σε κομμάτια και τελικά τη συνθλίψαμε σε ένα μπλέντερ με λίγο ζάχαρη μέχρι να πάρουμε μια παχιά σάλτσα, δεν φαίνεται σαν τους σπόρους που μπορείτε να περάσετε, αυτό σύμφωνα με τη γεύση σας άφησα έτσι ώστε να έχει γεύση περισσότερο σαν φράουλα 

Τώρα σε διαφορετικά δοχεία ή μπολ χτυπάμε σε ένα δοχείο τα ασπράδια των αυγών με ζάχαρη μέχρι να φτάσει να γίνει σαν χιόνι, σε άλλο δοχείο τοποθετούμε την κρέμα και τη δουλεύουμε μέχρι να γίνει σκληρή. Μέχρι εδώ θα χρειαστούν περίπου 20 λεπτά.

Τώρα, σε ένα άλλο δοχείο (το τρίτο) συνδυάζουμε πρώτα την κρέμα με τη φράουλα, ανακατεύουμε με ένα μπλέντερ πάντα προς την ίδια κατεύθυνση, και μόλις όλα είναι καλά συγχωνευμένα προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια αυγών, συνεχίζοντας να ανακατεύουμε αργά με ένα μπλέντερ στο ίδιο ώστε να υπάρξει ολοιογένεια.

Τώρα γεμίζουμε τα γυάλινα μπολ με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ή ένα κουτάλι και τελικά τα διακοσμούμε με αυτό τον τρόπο όπως φαίνεται στο βίντεο.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑ

Κοιτάξτε πόσο όμορφο και πόσο γρήγορα βγήκε.

Έτοιμο για κατανάλωση και όπως πάντα για οποιαδήποτε ερώτηση ή αμφιβολία μπορείτε να γράψετε στο ίδιο blog, http://www.youtube.com/channel / UCaFe0HydTUfJE8PZ7q029Jg?

Χαιρετισμούς σε όλους μέχρι την επόμενη συνταγή.

https://cocinaitaly.wordpress.com/

ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΑΠΌ ELGANSPO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

12 σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει

  12 σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει 12 σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει Υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορείς εύκολα να εντοπίσεις και να ...