Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Εύκολα Μελομακάρονα - Εasily Μelomakarona - dessert // Stella Love Cook

Εύκολα Μελομακάρονα 






Ωρα προετοιμασίας : 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος : ψήνουμε 35-45 λεπτά συνολικός χρόνος :2 ώρες Εξυπηρετεί: 50-60 τεμάχια
Συγγραφέας: Στέλλα Μάρκου
Συστατικά :

Το φλυτζάνι που χρησιμοποιώ είναι 200 γραμμάρια
   .1 1/2 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο     .1 / 2 φλιτζάνι φυτίνη     .1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη     .3 / 4 μικρό ποτήρι κονιάκ - τριών αστέρων     .1 ποτήρι χυμού νερού (1/2 μανταρίνι και 1/2 πορτοκαλί)     .ξύρισμα από 2 πορτοκάλια και ξύρισμα από 1 λεμόνι     .1 κουταλάκι του γλυκού σόδα     .2 φλιτζάνια χοντρό σιμιγδάλι     .1 φλιτζάνι χοντροκομμένο καρύδι     .1 kg αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο     .1 φακελίσκος σκόνης ψησίματος- baking powder γαρνιτούρα = 1 φλιτζάνι καρύδι χοντροκομμένο - 2 κουταλιές τριμμένη
φρυγανιά -1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα - και λίγο γαρύφαλλο

σιρόπι = 1 κιλό ζάχαρης - 1/2 πορτοκάλι -                1/2 μισό ξυλάκι κανέλα - 3 1/2 ποτήρια νερό - μόλις βράσουμε προσθέτουμε το 250 γραμμάρια μέλι (μόλις πάρει βράση το σιρόπι βράζουμε 5 λεπτά) Προσθέστε το χυμό από το πορτοκάλι


Δεν είμαι εδώ για να σας μετατρέψω σε έναν τέλειο σεφ, απλά να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε στην κουζίνα και να φτιάξετε φαγητό που όλοι θα αγαπήσουν! I'm not here to turn you into a perfect chef, just help you navigate the kitchen and make food everyone will love!

https://www.youtube.com/channel/UCq98...
Stella Love Cook - Στέλλα Μάρκου - Stella Markou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιστορικός οδηγός της Μαγνησίας με «ΑΙ»: Από την Άλο και την Ιωλκό του 1300 π.Χ. έως το 1881

  Ιστορικός οδηγός της Μαγνησίας με «ΑΙ»: Από την Άλο και την Ιωλκό του 1300 π.Χ. έως το 1881 Screenshot Η Άλος, η Ιωλκός, ο Πτελεός, η Πεπά...