Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Μια αγκαλιά, όλα τα «σ’ αγαπώ» του κόσμου!

Μια αγκαλιά, όλα τα «σ’ αγαπώ» του κόσμου!


Δημοσιεύτηκε από τον/την gynaikaeimai στις 
Πώς μια αγκαλιά, μια τόσο μικρή κίνηση, μπορεί να ζεστάνει την καρδιά μας και να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα; Σύμφωνα με την επιστήμη, οι άκρες των δακτύλων μας και τα χείλη μας, είναι κατασκευασμένα έτσι, ώστε να αντιλαμβάνονται με ακρίβεια ακόμα και τα πιο ανεπαίσθητα ερεθίσματα. Μια αγκαλιά, προκαλεί συνθέτες και περίπλοκες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πιο όμορφα.
Ξέρεις την δύναμη μιας αγκαλιάς, πώς είναι δυνατόν όμως δύο χέρια να αγκαλιάζουν το σώμα σου, αλλά να αγγίζουν και να ζεσταίνουν την ψυχή σου; Την ψυχή σου, που δεν θέλει άλλα λόγια γιατί έχει χορτάσει από αυτά. Δεν θέλει άλλες συμβουλές, δεν θέλει άλλα «εγώ στα έλεγα», ούτε άλλα «μην αγχώνεσαι» ή «δεν έχεις ανάγκη εσύ «. Την ψυχή σου, που θέλει απλά μια αγκαλιά. Χωρίς λόγια. Μια αγκαλιά από αυτές που είναι τόσο σφιχτές και δυνατές που όλα περνούν! Αυτές που σιωπηλά σου λένε «είμαι εδώ για σένα», «δεν θέλω εξηγήσεις, σε καταλαβαίνω», «μην φοβάσαι, δεν θα σε αφήσω ποτέ μόνη», «ξέρω ότι περνάς δύσκολα, μου λείπεις». Αυτές που χρειάζεσαι, όταν εσύ έχεις ξεχάσει να αγαπάς τον εαυτό σου. Όταν όλα έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Αυτές που ενώνουν όλα τα σπασμένα σου κομμάτια.
Πόσες λέξεις και πόσα συναισθήματα κρύβουν αυτές οι αγκαλιές! Θαρρείς και έχουν μέσα τους όλα τα «σ’ αγαπώ» του κόσμου! Είτε φιλικές, είτε ερωτικές, είτε οικογενειακές, είναι ανεκτίμητες! Τίποτα δεν φωνάζει πιο δυνατά από την σιωπή τους! Αυτές τις αγκαλιές δεν τις χορταίνεις, δεν σου φτάνουν! Είναι αυτές που δεν τις αφήνεις ποτέ να φύγουν, no matter what!  Ότι λόγια και να σου έχουν πει, εσύ θα θυμάσαι πάντα τις αγκαλιές τους! Και εκεί θα θέλεις να γυρίζεις!
Μην τις υποτιμάς τις αγκαλιές! Είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να γιατρευτείς, να νιώσεις ασφαλής, να ξεπεράσεις τις δυσκολίες της ζωής. Και αξίζουν χίλιες φορές περισσότερο από ότι χίλιες λέξεις! Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να μοιραστείς. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πεις «με νοιάζεις», «σ’ αγαπώ», «είμαι εδώ για σένα».
Εσύ; Πόσο συχνά αγκαλιάζεις τους ανθρώπους γύρω σου;

Από Gypsy soul
https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι κλήσεις «απάτης» σε πολίτες και τα χρήματα που έκαναν… φτερά

Οι κλήσεις «απάτης» σε πολίτες και τα χρήματα που έκαναν… φτερά Ενα ζευγάρι μεσηλίκων και μία 45χρονη «κλαίνε» τα λεφτά τους, καθώς έπεσαν θ...