Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΑΓΕΤΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BUSARA




ΕΝΑ  ΕΛΑΦΡΥ  ΣΠΑΓΕΤΤΙ  ΜΕ  ΣΑΛΤΣΑ  BUSARA


Καλημέρα σε όλους, σήμερα πρόκειται να προτείνω ένα βραβευμένο και γρήγορο πιάτο προσαρμοσμένο σε μια ξεχωριστή ημέρα ή διακοπές ως καλό σπαγγέτι με σάλτσα busara. 
Το κόστος είναι το μοναδικό πρόβλημα αυτού του πιάτου, γιατί γίνεται με γαρίδες και αστακοκαραβίδες. 
Ο χρόνος προετοιμασίας είναι πολύ γρήγορος. 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και άλλες ποικιλίες ζυμαρικών όπως tagliatelle ή tagliolini σύμφωνα με τη γεύση σας. 
Καθώς πηγαίνω λίγος χρόνος και η συνταγή είναι απλή, θα εξηγήσω τη συνταγή με αυτόν τον τρόπο:

Ας ετοιμάσουμε τις γαρίδες και τις καραβίδες με τη ντομάτα κεράσι κομμένη στη μέση συν ένα μικρό ψιλοκομμένο σκόρδο και μερικές πιπεριές τσίλι, με επικάλυψη αλάτι και μαύρο πιπέρι, τις βρέχουμε με το κονιάκ και το αφήνουμε να εξατμιστεί, μετά από μερικά λεπτά προσθέτουμε 2 κουτάλια φρέσκιας σάλτσας ντομάτας προετοιμασμένης εκ των προτέρων, μετά από περίπου 10-12 λεπτά προσθέτουμε μια σταγόνα κρέμας και λίγο μαϊντανό, τώρα μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την εστία μας.

Λοιπόν τώρα μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σε αλμυρό νερό, και μόλις ετοιμαστούν τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, με τη σάλτσα και όλα τα υπόλοιπα με λίγο λάδι σε χαμηλή φωτιά και όταν όλα είναι καλά συγχωνευμένα είμαστε έτοιμοι.

Μπράβο σας, καλή σας όρεξη και όπως πάντα για τυχόν ερωτήσεις ή αμφιβολίες που θα μπορούσατε να έχετε, γράψετε σε αυτό το blog. 
Εδώ είναι η φωτογραφία πώς είναι το πιάτο έτοιμο, 



Σας χαιρετώ μέχρι την επόμενη συνταγή.

Καταχωρήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 από τον elganspo

https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος:Έπεσαν θύματα δήθεν εμπόρου αυτοκινήτων

Βόλος: Έπεσαν θύματα δήθεν εμπόρου αυτοκινήτων   Αναστασια Φυσσα 1 Οκτωβρίου 2024, 07:35 Έντυπη Έκδοση Σε τρία έτη φυλάκιση καταδικάστηκε απ...