Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Για να κερδίσει το όνειρο

Για να κερδίσει το όνειρο


Χιλιάδες γυναίκες περνάνε την πόρτα μιας μαιευτικής κλινικής, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Αλήθεια, πόσες γυναίκες μπαίνουν σε μια τέτοια κλινική και για πόσους διαφορετικούς λόγους;
Υπάρχουν γυναίκες, που περιμένουν με αγωνία να κρατήσουν το μωρό τους στα χέρια τους κι άλλες που φεύγουν με αδειανή την αγκαλιά, γιατί κάποιος αποφάσισε να μην γνωρίσουν ποτέ τον άγγελο που είχαν στα σπλάχνα τους.
Υπάρχουν γυναίκες, που τρυπάνε κάθε μέρα το κορμί τους, για να φέρουν στον κόσμο, το πλάσμα που ονειρεύονται.
Υπάρχουν γυναίκες, που κάνουν επεμβάσεις για να διορθώσουν τυχόν προβλήματα και συνεχίζουν με πείσμα και αγώνα, για να κερδίσουν το όνειρο.
Γυναίκες, που ζουν με την κρυφή ελπίδα πως θα γεμίσουν το σώμα τους μ’ ένα μικρό σποράκι. Που παλεύουν με νύχια και με δόντια. Που κάθονται μήνες ολόκληρους σ’ ένα κρεβάτι. Που αγωνιούν να ακούσουν τα καλά νέα απ’ το γιατρό τους.
Ο πόνος κι οι δυσκολίες, έρχονται για να μας κάνουν πιο δυνατές! Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά! Εκεί θα δούμε το θαύμα!
 Της Ευγενίας Τριανταφυλλίδου
Δημοσιεύτηκε από τον/την gynaikaeimai στις 
https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι   Δημοσιεύτηκε   02 Οκτ, 2024 |   In  Ελληνική  |  από   Γιώργος Αναστόπουλος  | Χρόνος προετοιμασίας 10  Λ...