Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ οι Eκπατρισμενοι


Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα οι Δυτικοί, μπερδεύονται με τις ασιατικές χώρες. Ο γοητευτικός καιρός, ο λαμπερός πολιτισμός και το γαστρονομικό ταξίδι κάνουν την Ασία έναν συναρπαστικό προορισμό για τους τουρίστες. Αλλά τι γίνεται με τους expats; Αν σκοπεύετε να μετακομίσετε σε ασιατική πόλη, σας έχουμε καλύψει. Εδώ, αναφέραμε 10 από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε στην Ασία για τους εκπατρισμούς που μπορείτε να εξετάσετε.

Τι είναι οι εκπατρισμένοι (expatriates);

Οι ξένοι είναι εκείνοι που ζουν από την πατρίδα τους. Συνήθως χρησιμοποιείται ένας όρος που χρησιμοποιείται για άτομα που δέχονται εργασία ή προτιμούν να διαμένουν σε διαφορετική χώρα. Τις περισσότερες φορές, είναι επαγγελματίες, εξειδικευμένοι εργαζόμενοι ή καλλιτέχνες που έχουν ανατεθεί να εργαστούν σε μια νέα θέση. Επίσης, οι οικογένειες γίνονται εκπατριστές όταν ένα μέλος εξασφαλίζει μια νέα δουλειά σε μια άλλη χώρα, η οποία απαιτεί μετανάστευση.
Το να είσαι expat είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία σταδιοδρομίας ή να δημιουργήσεις μια οικογένεια σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

Τι κάνει μια πόλη ιδανική για εκπατρισμένους;

Τις περισσότερες φορές, μια πόλη είναι ιδανική για εκπατρισμένους όταν υπάρχει ήδη ένα δίκτυο ομογενών που ζουν εκεί. Είναι σαν να έχετε μια ομάδα υποστήριξης ακόμα και πριν μετακινηθείτε. Δεδομένου ότι άλλοι άνθρωποι έχουν βλάψει το μονοπάτι, ο τόπος είναι περισσότερο αποδοχή των αλλοδαπών και μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα στην κουλτούρα.
Ένα άλλο πράγμα είναι το κόστος ζωής. Οι πόλεις με χαμηλότερες τιμές τείνουν να είναι πιο ελκυστικές για τους μετανάστες. Για όσους κινούνται να εκμεταλλευτούν μια ευκαιρία σταδιοδρομίας, οι πόλεις με μικρότερο ωράριο εργασίας είναι επίσης μια καλή επιλογή.
Εκτός από αυτό, παράγοντες όπως η ευκολία εγκατάστασης, ο δείκτης στέγασης και ο γλωσσικός φραγμός αποτελούν μερικά από τα κριτήρια κατάταξης των καλύτερων θέσεων για να ζήσουν στην Ασία για τους μετανάστες.

TOP 10 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΕΝΟΥΣ     

Αν θέλετε να ζήσετε ή να εργαστείτε σε μια διαφορετική χώρα, αυτές οι 10 πόλεις μπορεί να ταιριάζουν στο λογαριασμό:

1. Ταϊπέι, Ταϊβάν


τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν στην Ασία για τους μετανάστες
Η πρωτεύουσα της Ταϊβάν προσγειώνεται στην πρώτη θέση όταν πρόκειται για τις πόλεις που είναι φιλικές προς τις εκβολές στην περιοχή. Η Ταϊπέι κατέγραψε υψηλή βαθμολογία από την άποψη της αστικής ποιότητας διαβίωσης. Σε αντίθεση με τη Νέα Υόρκη και άλλες πολυάσχολες πόλεις, η Ταϊπέι είναι πιο χαλαρή και οργανωμένη. Η εργασία ή η αύξηση μιας οικογένειας είναι επίσης ιδανική σε αυτή την πόλη.
Επίσης, η στέγαση και η στέγαση είναι πολύ φθηνότερα στην Ταϊπέι παρά στις δυτικές χώρες. Ο τρόπος ζωής της Ταϊπέι είναι επίσης γνωστός για λόγους ευκολίας, καθώς η πόλη είναι πεζοδρομημένη και οι βασικές ανάγκες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Πάνω απ 'όλα, οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι εξαιρετικές στην Ταϊπέι. Η συνολική πόλη διασυνδέεται μέσω διαφόρων μεταφορικών συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός καθαρού και αποτελεσματικού συστήματος MRT. Εάν μετακομίζετε στην Ταϊπέι, δεν χρειάζεται να αγοράσετε το δικό σας αυτοκίνητο.
Εκτός από τη σταθερή σταδιοδρομία, τη στέγαση και το περιβάλλον, η Ταϊπέι φιλοξενεί επίσης την καλύτερη νυχτερινή ζωή στην Ασία. Και αν θέλετε να τραβήξετε το βύσμα από την πόλη, μπορείτε να επισκεφθείτε την ύπαιθρο που απέχει μόλις λίγες ώρες μακριά.
Ακόμα, η Ταϊπέι δεν είναι μια πόλη χωρίς κάποια μειονεκτήματα. Η κυκλοφορία μπορεί να γίνει πολύ βαρύ και το επίπεδο μόλυνσης μπορεί να μεταβληθεί λόγω των καταιγίδων που προέρχονται από την Κίνα και του νέφους από τις τοπικές βιομηχανίες.
Αν έχετε παιδιά και σκοπεύετε να εγγραφείτε στο σχολείο, τα ιδιωτικά σχολεία είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Τα δημοτικά σχολεία της Ταϊπέι είναι αξιοπρεπή, αλλά είναι συνήθως γεμάτα και χρησιμοποιούν τις ταϊβανούς παραδοσιακές διδασκαλίες.  

2. Μανάμα, Μπαχρέιν



Όταν πρόκειται για το Getting Settled Index, το Μάναμα, το Μπαχρέιν φτάνει τα κορυφαία. Η πρωτεύουσα σημείωσε υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των μεταναστών, δεδομένου ότι είναι ευκολότερο να βρεθούν φίλοι και οι ντόπιοι είναι φιλόξενοι σε εκπατρισμένους. Το 2017, η Μανάμα θεωρήθηκε το καλύτερο μέρος για τους εκπατριστές στον κόσμο.
Το Μανάμα είναι εξαιρετικό όταν πρόκειται για ευκολία διαβίωσης, αλλά για εκείνους που αναζητούν ένα πιο πράσινο βοσκότοπο για τη σταδιοδρομία τους, οι θέσεις εργασίας είναι λίγο περιορισμένες. Ωστόσο, για εκείνους που ανακατανέμονται, η απασχολησιμότητα δεν αποτελεί πρόβλημα.
Το καλύτερο πράγμα για τη Μανάμα είναι η οικονομικά προσιτή κατοικία και τα απαραίτητα αγαθά. Οι έμποροι στο Μπαχρέιν κατέγραψαν επίσης υψηλότερα έσοδα από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Δεδομένου ότι ολοένα και περισσότερες διεθνείς εταιρείες ιδρύουν την έδρα τους στην πρωτεύουσα, το Μανάμα γίνεται ακόμα πιο ιδανικό για εκπατρισμένους.
Επίσης, επιτρέπεται στους εκπατριστές να αγοράζουν και να κατέχουν ιδιοκτησίες στο Μπαχρέιν, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσετε τη βαριά κυκλοφορία. Η παρηγοριά εδώ είναι ότι υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια γύρω.

3. Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία


τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν στην Ασία για τους μετανάστες
Η Κουάλα Λουμπούρ συναντά την παράδοση και τις σύγχρονες πρακτικές. Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι ένας αρμονικός χώρος για εκπατριζόμενους που σκοπεύουν να ζήσουν ή να εργαστούν στην περιοχή. Δεδομένου ότι η πόλη είναι το σπίτι πολλών διεθνών εταιρειών, είναι σχεδόν φυσιολογικό να βλέπουμε την ποικιλομορφία των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν.
Αν και μια επικρατούσα ισλαμική χώρα, η Μαλαισία τιμά διάφορες θρησκείες μέσω πολλαπλών διακοπών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
Επίσης, πολλά κτήρια στην Κουάλα Λουμπούρ είναι μοντέρνα και έχουν σχεδιαστεί για ευρύχωρη διαβίωση. Πολλές εξελίξεις στην πρωτεύουσα συνθέτουν τρία υπνοδωμάτια σχεδιαγράμματα τέλεια για τις οικογένειες που κινούνται στην πόλη.
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα στην Κουάλα Λουμπούρ είναι η φθηνή βενζίνη και πολλές βασικές προμήθειες πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας. Λόγω του τροπικού κλίματος, οι υγρές αγορές είναι πάντα γεμάτες με φρέσκα προϊόντα φρούτων, λαχανικών και πολλά άλλα.
Για οικογένειες, η υγειονομική περίθαλψη είναι επίσης προσιτή στην Κουάλα Λουμπούρ. Ακόμα κι αν είναι χαμηλότερη από τις περισσότερες ασιατικές πόλεις, η Κουάλα Λουμπούρ έχει και τους καλύτερους γιατρούς.
Ακόμα, θα πρέπει να συμπεριφέρεστε σε ορισμένες από τις άσχημες πλευρές της πόλης. Η Κουάλα Λουμπούρ έχει κακή περίπτωση κυκλοφορίας και οι εισαγωγές είναι ακριβές λόγω φόρων.

4. Μπαλί, Ινδονησία



Το Μπαλί είναι γνωστό για τις εκπληκτικές του παραλίες και τη γραφική φύση. Εκτός από αυτό, είναι επίσης ένα καταφύγιο μιας ενεργού κοινότητας expat. Οι πόλεις Canggu, Ubud και Uluwatu είναι οι προτιμώμενοι χώροι εγκατάστασης των εκπατρισμένων. Είναι κοντά στην παραλία και όλα τα καλά πράγματα που μπορεί να προσφέρει η πόλη.
Σε αντίθεση με άλλες πόλεις, το Μπαλί είναι ένα ήσυχο μέρος, αρκεί να επιλέξετε το σωστό σημείο. Επίσης, είναι εξαιρετικά εύκολο να βρείτε ένα διαμέρισμα στο Μπαλί, καθώς είναι πολύ φτηνό.
Εκτός από αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Μπαλί είναι ένας από τους ασιατικούς κόμβους των ψηφιακών νομάδων. Μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν χώρο συνεργασίας κατά μήκος του Seminyak, του Ubud, του Legian και του Kuta.
Όταν πρόκειται για δείπνο, ποτέ δεν θα τρέξετε από γαστρονομικές απολαύσεις για να δοκιμάσετε. Απλώς προσέξτε την αποκαλούμενη «κοιλιά του Μπαλί» από τους μη υγιείς πάγκους.
Δεδομένου ότι το Μπαλί είναι τουριστικός προορισμός, οι ντόπιοι είναι φιλικοί. Ακόμα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς τα ταξί και κάποιοι πωλητές θα προσπαθήσουν να σας απογοητεύσουν όταν συνειδητοποιήσουν ότι είστε ξένος.

5. Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη



Μια ζωντανή και πολυσύχναστη πόλη στη χώρα των χαμόγελων, Μπανγκόκ είναι ένας από τους κόμβους expat στη Νοτιοανατολική Ασία. Υπάρχει πάντα ένα κατάλυμα για να ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό, καθώς και ένα πενιχρό κόστος ζωής. Είναι ιδανικό για νέους επαγγελματίες και οικογένειες που μπορούν να ασχοληθούν με το buzz και την κυκλοφορία κατά τις ώρες αιχμής.
Ένα πράγμα που προσελκύει expats στην Μπανγκόκ είναι η πολύχρωμη κουλτούρα του. Και με τους Ταϊλανδούς που καλωσορίζουν τους επισκέπτες και τους ξένους, οι εκπατριστές δεν αισθάνονται σταματημένοι στους τοπικούς εορτασμούς.
Εκτός αυτού, η ιατρική περίθαλψη της Μπανγκόκ είναι αξιόπιστη και φθηνή. Το σύστημα μεταφοράς είναι επίσης τεράστιο και μπορείτε να πάτε γύρω από την πρωτεύουσα χωρίς να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Ως πολυσύχναστη πόλη, αναμένετε κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά τις ώρες αιχμής.
Αν θέλετε να κάνετε διακοπές, η Ταϊλάνδη είναι ο οικοδεσπότης σας. Οι κυμαινόμενες αγορές είναι απαραίτητη στην πρωτεύουσα μαζί με την Αγορά Σαββατοκύριακου Chatuchak. Οι δραστηριότητες αναψυχής είναι όλες γύρω από την πρωτεύουσα, εκτός από τα πολύ προσιτά μπαρ.
Το μόνο πράγμα με το οποίο μπορεί να αγωνιστείτε ενώ μετακινείτε στην Ταϊλάνδη είναι το γλωσσικό εμπόδιο. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο είναι στην Μπανγκόκ όπου επαγγελματίες συρρέουν για δουλειά. Ωστόσο, στην ύπαιθρο, τα άπταιστα αγγλικά είναι λίγο σπάνια. Ακόμα, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στην Ασία για expats.
Επίσης, το Τσιάνγκ Μάι, ένα άλλο μέρος στην Ταϊλάνδη είναι μία από τις πόλεις με τις περισσότερες περιπλανήσεις στον κόσμο.

6. Hoi An, Βιετνάμ



Εάν παρακολουθείτε το Βιετνάμ ως το επόμενο σπίτι σας, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε τον Hoi An. Αυτή η πόλη στο κεντρικό Βιετνάμ είναι ένας παράδεισος για τους μετανάστες. Υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα expat εδώ, κυρίως συνταξιούχους και επαγγελματίες.
Hoi An έχει μια γοητευτική ομορφιά μακριά από το θόρυβο του Ανόι. Είναι μια υπνηλία γειτονιά που περιβάλλεται από πλωτές οδούς και γαλλο-βιετναμέζικους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς.
Στο Hoi An, μπορείτε να ζήσετε άνετα για μόλις $ 1.000 το μήνα, ή λιγότερο εάν δεν είστε σε φανταχτερά πράγματα. Αν και ο καιρός μπορεί να είναι αδιάφορος κάποια στιγμή, η πόλη είναι σχετικά ανέπαφη. Απλά σημειώστε ότι οι δρόμοι αντικαθίστανται από βάρκες κατά τη διάρκεια της υγρής περιόδου.
Οι περισσότεροι μετανάστες ζουν έξω από την πόλη και κοντά στην παραλία. Είναι σαν να είσαι διακοπές κάθε μέρα. Εκτός από αυτό, το φαγητό είναι φθηνό σε Hoi An. Μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο μπολ της Pho τρεις φορές την ημέρα για μόλις $ 5 ή λιγότερο.
Αν κινείστε με την οικογένειά σας, μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπή σχολεία στην πόλη, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Σχολής του Hoi An. Επίσης, η υγειονομική περίθαλψη είναι εύκολη στην τσέπη σε αυτή την πλευρά της χώρας.

7. Πόλη του Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ



Αν είστε επαγγελματίας και αναζητάτε μια ευκαιρία σταδιοδρομίας, είναι καλύτερο να μετακομίσετε στην πόλη του Χο Τσι Μιν. Αυτή η πόλη στα νότια είναι η κορυφαία αγγλόφωνη περιοχή στο Βιετνάμ. Θεωρείται επίσης το οικονομικό κέντρο του Βιετνάμ, όπου βασίζονται μεγάλα τεχνολογικά, χρηματοοικονομικά και διεθνείς εταιρείες.
Εκτός από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, η κοινότητα των εκπατρισμένων στην HCMC είναι πολύ δραστήρια. Έχουν ακόμη και ένα κλειστό Facebook στο οποίο οι ομογενείς ανταλλάσσουν εμπειρίες, συμβουλές και ιστορίες.
Επίσης, είναι φυσιολογικό να βλέπετε διαφορετικές εθνικότητες σε αυτή την πόλη. Αν και ένας πολυάσχολος σταθμός σταδιοδρομίας, η HCMC είναι γεμάτη με αξιοθέατα και δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία, το φαγητό είναι απίστευτο και μπορείτε να ψωνίσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.
Η πόλη του Χο Τσι Μιν είναι επίσης η έδρα κορυφαίων διεθνών σχολείων στο Βιετνάμ, ιδανική για οικογένειες αποστατών. Αν κινούμαστε μόνοι σας, μπορείτε να ζήσετε άνετα για μόλις $ 1.100 έως $ 1.500 το μήνα με ενοίκιο.
Σημειώστε, ωστόσο, ότι το σύστημα μεταφορών της HCMC είναι ανεπαρκώς ανεπτυγμένο και κάποια ιδρύματα θα προσπαθήσουν να επιβαρύνουν έναν ξένο. Επίσης, προσέξτε για μικρά εγκλήματα όπως pickpocketing.
Συνολικά, η HCMC είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στην Ασία για τους μετανάστες που αναζητούν ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

8. Μανίλα, Φιλιππίνες


Εάν θέλετε πραγματικά προσιτή διαβίωση, μπορείτε να εξετάσετε τη μετάβαση στη Μανίλα, Φιλιππίνες. Οι Φιλιππινέζοι είναι γνωστοί για να είναι απίστευτα ευπρόσδεκτοι, ενώ οι περισσότεροι ντόπιοι συζητούν στα αγγλικά.
Εκτός αν ζείτε στις περιοχές μπουρζουαζίας της Μανίλα (Forbes Park, Greenhills, Ayala Alabang Village κ.λπ.), μπορείτε να έχετε μια άνετη ζωή για μόλις 1.000 δολάρια το μήνα. Κάποιοι θα μπορούσαν να ζήσουν με μόνο $ 500 το μήνα σε λιγότερο ευγενείς περιοχές της πρωτεύουσας.
Επίσης, ο καιρός είναι εξαιρετικός, εκτός από τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού και τη ρύπανση των κύριων δρόμων. Το καλό για τη Μανίλα είναι η προσβασιμότητα σε πολλά από τα κορυφαία σχολεία και τα νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, οι πολιτικές θεώρησης είναι χαλαρές.
Οι οικογένειες θα έχουν έναν εύκολο χρόνο να ενώσουν μαζί επειδή η Μανίλα είναι διάστικτη με δεκάδες εμπορικά κέντρα.
Ωστόσο, η Μανίλα είναι διαβόητη για το κακό σύστημα μεταφοράς της. Μπορείτε να πάρετε ένα αυτοκίνητο, αλλά λάβετε υπόψη ότι οι μεγάλες αυτοκινητόδρομοι όπως το EDSA έχουν βυθιστεί με χρόνιες εμπλοκές κυκλοφορίας κατά τις ώρες αιχμής.
Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε ιδιοκτησία στο PH αν είστε ξένος. Αν δεν παντρευτήκατε έναν ντόπιο, θα μπορούσατε να αγοράσετε μόνο μια μονάδα condo και όχι μια εκμισθωμένη ιδιοκτησία.

9. Τόκιο, Ιαπωνία



Αν μπορείτε να υπομείνετε ένα υψηλότερο κόστος ζωής, το Τόκιο ίσως είναι το σωστό μέρος για εσάς ως expat. Υπάρχει μια ακμάζουσα κοινότητα των εκπατρισμένων στην πόλη, αν και το σοκ πολιτισμού είναι κοινό μεταξύ των δυτικών expats. Ακόμα, η Ιαπωνία είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στην Ασία για τους εκπατρισμένους.
Ένα πράγμα που θα σας άρεσε για το Τόκιο είναι οι εκπληκτικές υποδομές τους. Η σύνδεση στο Internet είναι το καλύτερο, όλοι έχουν ένα smartphone, και οι ντόπιοι είναι πολύ πειθαρχημένοι και σεβασμού της κοινωνικής σας φούσκας.
Το ιαπωνικό φαγητό είναι επίσης εκπληκτικό και έχουν δίγλωσσα κουμπιά τηλεόρασης. Είναι επίσης ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας αφού το Τόκιο είναι το σπίτι των μεγαλύτερων διεθνών εταιρειών.
Εκτός από το Shibuya και άλλες τουριστικές περιοχές, το Τόκιο είναι μια ήρεμη πόλη. Οι ντόπιοι δεν φωνάζουν και είναι πολύ ευγενικοί ο ένας στον άλλο.
Ένα μειονέκτημα της διαβίωσης στο Τόκιο είναι ότι οι ντόπιοι μόλις μιλούν στα αγγλικά. Οι καπνιστές μπορούν επίσης να ανάψουν μέσα σε μπαρ και εστιατόρια. Πάνω απ 'όλα, οι σεισμοί συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά.

10. Χονγκ Κονγκ



Το Χονγκ Κονγκ είναι το 10ο καλύτερο μέρος για να ζήσουμε στην Ασία για εκπατρισμένους. Πολλοί νέοι επαγγελματίες και οικογένειες μετακινούνται στο Χονγκ Κονγκ αφού εξασφαλίσουν ευκαιρίες απασχόλησης.
Το καλό για την πόλη-κράτος είναι ότι υπάρχει πάντα ένα νέο κτίριο που χτίζεται, γεγονός που καθιστά τη στέγαση λιγότερο επιβαρυντική. Το Χονγκ Κονγκ διαθέτει επίσης μια μεγάλη κοινότητα εκπατρισμένων και γι 'αυτό οι ντόπιοι καλωσορίζουν τους αλλοδαπούς.
Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια στην πόλη. Πάνω απ 'όλα, το σύστημα μεταφοράς τους είναι απρόσκοπτο. Δεν χρειάζεται να πάρετε ένα αυτοκίνητο μόνο για να μετακινηθείτε στην πόλη. Τα ταξί είναι επίσης άφθονα και φθηνά που μπορείτε να πληρώσετε για ένα ολόκληρο ταξίδι στην πόλη χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.
Για τους επαγγελματίες, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα δίκτυο στο Χονγκ Κονγκ.
Ωστόσο, το Χονγκ Κονγκ είναι η τρίτη ακριβότερη πόλη της Ασίας. Αν μπορείτε να αντέξετε το υψηλό κόστος, το Χονγκ Κονγκ είναι ένα ζωντανό μέρος για να ζήσετε με όλες τις βασικές ανάγκες ακριβώς στην πόρτα σας.

Τελικές λέξεις

Αυτά τα 10 καλύτερα μέρη για να ζήσουν στην Ασία για τους μετανάστες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα expat που μπορείτε να πατήσετε. Βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε την κίνησή σας για να μειώσετε το άγχος της διαμονής σε μια νέα χώρα.
https://www.top10citiestovisit.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας

  3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας Από  την Kally  στις  4 Οκτωβρίου 2024 Στον γρήγορο κ...