ΥΛΙΚΑ
- 1 (1/2 κιλό) κουνελάκι σε μερίδες
- 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 3 κοκκους μπαχαρι
- 1 κ.γ. δεντρολίβανο
- 2 φύλλα δάφνης
- Αλάτι πιπέρι λαδι λίγο ξύδι
- 2 γαρύφαλλα
- 2 ντομάτες περασμένες στο μπλε τερ
- 1 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση
- Τσιγαριζουμε το κουνέλι για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε καλά και χαμηλώνουμε την φωτια.
- Στα 15 λεπτά σβήνουμε με λίγο ξύδι και προσθέτουμε δάφνη, μπαχαρι, γαρύφαλλο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, σκόρδα, και ανακατεύουμε καλά.
- Στα 20 λεπτά προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 1 ώρα σε πολύ χαμηλή φωτιά και δεν προσθέτουμε καθόλου νερό. Βγάζουν τα κρεμμύδια από μόνα τους!
- Συνοδεύουμε με μπόλικο ψωμί και πατάτες τηγανητές! Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου