Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Σώσε τον εαυτό σου!

Σώσε τον εαυτό σου!


Δημοσιεύτηκε από τον/την gynaikaeimai στις 
Σε παρατηρώ… Κοινωνικός, δραστήριος, η ψυχή της παρέας. Φιλεύσπλαχνος, βοηθάς όποιον έχει ανάγκη, μέσα σε όλα. Όλοι σε αποζητούν και διεκδικούν μια θέση δίπλα σου.
Θέλεις να σώσεις τον κόσμο! Ορθώνεις το ανάστημά σου και φωνάζεις με πυγμή!Με τα λόγια σου, με τις πράξεις σου, με όλο σου το είναι! Επιχειρηματολογείς με στόμφο, μήπως και τους αλλάξεις τα μυαλά. Πασχίζεις να ακούσουν τις λέξεις σου, τις ιδέες, την ίδια την ψυχή σου. Παθιάζεσαι με τους ανθρώπους, τη δικαιοσύνη και με την καλοσύνη. Οι περισσότεροι όμως αντιδρούν, δεν ακούνε, βολεύονται και αυτό σου στοιχίζει πολύ. Αρνούνται να δούνε την αλήθεια και αυτό σε λυπεί.
Ένας αιώνιος επαναστάτης με αρχές και ιδανικά. Τις νύχτες, τα ακρογιάλια της ψυχής σου ερημώνουν! Bγάλε τη μάσκα, νύχτωσε. Μπορείς να αναπνεύσεις, να αποκοιμηθείς.Άσε την τρυφερή πληγωμένη μορφή μέσα σου που φοβάται, να μυρίσει, να νιώσει, να αφεθεί.
Καλείσαι να κάνεις τον απολογισμό. Αυτοτιμωρείσαι, πονάει το μυαλό. Ο πόνος στο στήθος, αποκαλύπτει το πραγματικό σου εαυτό. Τη σύγκρουση της ζωής σου, που αρνείσαι να δεις. Ένας αναρχικός ονειροπόλος, με μια ευαίσθητη ψυχή!
Σταμάτα επιτέλους να αυτοθυσιάζεσαι για τους άλλους! Δεν μπορείς να σώσεις κανέναν! Άλλωστε οι περισσότεροι δεν θέλουν να σωθούν! Μείνε ακίνητος και αφουγκράσου τη σιωπή… άκουσε εσένα! Τι θέλεις να σου πεις…
Σώσε τον εαυτό σου και που ξέρεις… ίσως κάποιος ακολουθήσει το παράδειγμά σου…
https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου

  Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου Από  Narayan Giri, Okhaldhunga, Νεπάλ  στις  27 Σεπτεμβρίου 2024...