Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ελάτε μαζί μας σε μια ψηφιακή απεργία κλίματος

Ελάτε μαζί μας σε μια ψηφιακή απεργία κλίματος

Τον Σεπτέμβριο, εκατομμύρια θα βγουν στους δρόμους για να ζητήσουν τον τερματισμό της ηλικίας των ορυκτών καυσίμων. Δείξτε την αλληλεγγύη σας προβάλλοντας ένα ψηφιακό έμβλημα κλιματικών αλλαγών για το μήνα.
Με πυρκαγιές στο Αμαζόνιο, οι τυφώνες που διαπερνούν τον Ατλαντικό και οι τυφώνες που πλημμυρίζουν την Ιαπωνία, ο πλανήτης μας και το κλίμα μας μας στέλνουν ένα μήνυμα: Δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε τη δουλειά ως συνήθως.
Την εβδομάδα που ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου, η 350.org διοργανώνει μια παγκόσμια κλιματική απεργία , σε συνεργασία με την Παρασκευή για το μέλλον , για να δείξει σε παγκόσμιους ηγέτες ότι ο χρόνος για δράση είναι τώρα. Παράλληλα με τους ανθρώπους που περπατούν έξω από τους χώρους εργασίας, τα σχολεία και τα σπίτια σε όλο τον κόσμο, το 350.org διοργανώνει ψηφιακή απεργία κλίματος . Οι ιστότοποι που συμμετέχουν στην ψηφιακή απεργία θα προωθήσουν τις φυσικές απεργίες κατά την ημερομηνία και θα μπλοκαριστούν μερικώς στους χρήστες την ίδια την 20η Σεπτεμβρίου. Εκεί εισέρχεστε!
Ξεκινώντας από σήμερα, μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφιακή απεργία κλίματος με τον ιστότοπό σας στο WordPress.com, δείχνοντας τη δέσμευσή σας σε αυτό το κρίσιμο θέμα και εξάπλωσης της λέξης για το γεγονός. Από σήμερα έως τις 20 Σεπτεμβρίου, ο ιστότοπός σας θα εμφανίσει ένα μικρό πανό κλιμακίου. Τον 20ο, θα μετατραπεί σε επιτρεπτή επικάλυψη πλήρους οθόνης.
Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων του WordPress.com μπορούν να κατευθυνθούν στο Site> Settings . Στο επάνω μέρος του μενού "Ρυθμίσεις", θα δείτε ένα διακόπτη εναλλαγής - ανοίξτε το για να συμμετάσχετε στην ψηφιακή απεργία κλίματος.
Άλλοι ιστότοποι WordPress μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στην κίνηση εγκαθιστώντας το plugin Digital Climate Strike από το αποθετήριο plugin του WordPress.org.
Μετά την ημέρα της δράσης, το banner θα εξαφανιστεί αυτόματα (ή εάν έχετε εγκαταστήσει το πρόσθετο, αυτόματα θα απενεργοποιηθεί) και ο ιστότοπός σας θα επανέλθει σε κανονικό επίπεδο.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και ελπίζουμε ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας στη στήριξη αυτού του κινήματος.
Παρακολουθείτε αυτό το ιστολόγιο
Παρακολουθείτε αυτό το blog, μαζί με 62.778.705 άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους ( διαχείριση ).
https://en.blog.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλτσχάιμερ: Πόσα αυγά πρέπει να τρώνε οι άνω των 50 ετών για να μειώσουν κατά 47% τον κίνδυνο

Αλτσχάιμερ: Πόσα αυγά πρέπει να τρώνε οι άνω των 50 ετών για να μειώσουν κατά 47% τον κίνδυνο Μαριάννα Σπανού   Τα   αυγά   αποτελούσαν βασι...