Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

5 Λόγοι να χαρείς που ήρθε το Φθινόπωρο

5 Λόγοι να χαρείς που ήρθε το Φθινόπωρο


Δημοσιεύτηκε από τον/την gynaikaeimai στις 
Ναι ναι, το να ακούς «καλό χειμώνα» αρχές Σεπτέμβρη είναι κάπως… αλλά το φθινοπωράκι το καημένο, το έχουμε παραμελημένο! Γι’ αυτό σου δίνω 5 λόγους, για να χαρείς που αποχαιρετάς το καλοκαίρι. 
  1. Μπορείς επιτέλους να φας! Το Φθινόπωρο δεν χρειάζεται να λιμοκτονείς, φάε κάτι παραπάνω, μην αγχώνεσαι το μαγιό πλέον θα μπει στη ντουλάπα για τον επόμενο χρόνο.
  2. Νέα σεζόν, νέα ρούχα! Μπορεί η ντουλάπα σου να είναι γεμάτη, αλλά τα μαγαζιά αλλάζουν βιτρίνες, νέες τάσεις έρχονται, φθινοπωρινά χρώματα, όλο και κάτι καινούριο θα βάλεις στο μάτι…
  3. Ήρθε η εποχή που μπορείς να  φορέσεις τα αγαπημένα σου ankle boots! Μπορείς να τα φορέσεις με το τζιν σου, αλλά δείχνουν τέλεια και με ένα floral φόρεμα σε boho στυλ!
  4. Τέλος ο καύσωνας! Το φθινόπωρο έχει την πιο ωραία θερμοκρασία. Ούτε κρύο ούτε ζέστη! Δεν ιδρώνεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεις χώρους που κλιματίζονται. Ευκαιρία για βόλτες, χωρίς το άγχος του καυτού ήλιου!
  5. Τέλος τα Κουνούπια! Μπορεί κάποια να είναι ανθεκτικά για λίγο ακόμη, αλλά σίγουρα η δράση τους μειώνεται και μας αφήνουν να απολαύσουμε τα βράδια μας χωρίς την ενοχλητική τους παρέμβαση.
Αν το καλοκαίρι κρατούσε για πάντα, σίγουρα θα το βαριόμασταν κάποια στιγμή, ενώ έτσι, κάθε χρόνο ανυπομονούμε να έρθει. Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα με 4 εποχές. Κρατήστε λοιπόν τις ωραίες στιγμές του καλοκαιριού και υποδεχθείτε το φθινόπωρο με χαμόγελο και έτοιμοι για ανανέωση! 

                                                                            Της Χρύσας Αβραμίδου
https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος Μεγάλη απάτη στον Βόλο μέσω της εφαρμογής viber – Πώς δρουν οι επι...

Βόλος Μεγάλη απάτη στον Βόλο μέσω της εφαρμογής viber – Πώς δρουν οι επιτήδειοι THESSALIAN RADIO TELEVISION SA Απάτες σε βάρος Βολιωτών γίν...