Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ ΠΑΡΜΑΣ

 ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ ΠΑΡΜΑΣ


20160601_153816.jpg


Γεια σας.  Τι είναι καλύτερο από ένα καλό πιάτο ζαμπόν με πεπόνι; Λατρεύω αυτή την προσωπική μου γεύση και την προσαρμόζω στο καλοκαιρινό μου μενού.
Είναι εύκολο να γίνει, είναι φρέσκο και παρουσιάζεται με κάποιο τρόπο. Γενικά είναι ένα κομψό πιάτο. Έχει ένα μέτριο κόστος , με ένα γρήγορο χρόνο προετοιμασίας, τυπικό ιταλικό πιάτο που χρησιμοποιείται ως πρώτο ή ως ένα ενιαίο πιάτο. 
Εδώ αφήνω τη φωτογραφία του πώς το παρουσιάζω στο εστιατόριο Imperial Playa, όπου δουλεύω, χαιρετισμούς και τα ξαναλέμε στην επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες για τον καφέ

  Παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες για τον καφέ Διεθνής μέρα του καφέ σήμερα Διεθνής μέρα του καφέ σήμερα και είναι γεγονός ότι αυτός απ...