Υλικά
- 450 γρ αλεύρι ΓΟΧ
- 2 αυγά
- 1 φακελάκι baking powder
- 2 κσ γιαούρτι
- 15 γρ αλάτι
- 1 αυγό για άλλειμα
- 250 γρ γραβιέρα Νάξου
- καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
30 λεπτά
- Ανακατεύω καλά τα πρώτα 6 υλικά και κάνω μία ζύμη ομογενή και μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.
- Πλάθω τα μπατον σαλέ στο σχήμα που θέλω και τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα αφήνοντας κενό μεταξύ τους
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 15 με 20 λεπτά.
- Αφήνω να κρυώσουν και τα αποθηκεύω σε καλά κλεισμένο δοχείο.
- Καλή απόλαυση!!!!!
- https://cookpad.com/gr
- https://twitter.com/gandmclub/photo
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου