Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ


Ο χώρος είναι αυτή η μικροσκοπική παρεξήγηση, μεταξύ των επιλογών, και των σπειρών αγάπης. Αλλά κάπως, κάπου σε αυτά τα αόρατα αιώνια, δημιουργείτε επικίνδυνα νόημα που μπορεί να τεκμηριώσει τη σκιά σας και να την μετατρέψει σε ένα όνειρο που μπορείτε να αλλάξετε και να μην χρειαστεί ποτέ να ξεφύγετε απλά να κυνηγήσετε μέχρι άλλες στροφές. Και μέσα από τα περιστατικά που δείχνουν τόσες διαδρομές και μια κρίση σε κρίσιμα σημεία της ταλάντευσης του χρόνου, θα συναντήσετε μια θέση, πάνω από μια θλίψη στις νύχτες για να προβλέψετε τις μεγάλες φάσεις. Ανακαλύπτοντας σπινθήρες και μάτια που αναβλύζουν στη γαλάζια αποκάλυψη.  
Μια αποκάλυψη, όπου ο ουρανός ασφυξάζεται από μια σειρά από καταστρεπτικά αεροσκάφη και τα βελάκια εκδίκησης μέσα από τα ανοίγματα στον ουρανό και τα πυροβόλα όπλα σπρώχνονται προς τα μέσα και τα πλήθη μαραίνονται και μαραίνονται και τρέχουν, ενώ τα χέρια τους μαστίζονται μεταξύ τους . Αλλά για κάθε δική του και τόσα πολλά εμπίπτουν σε μια περιοχή επιρροών και αυτά τα συναισθήματα αυξάνονται μόνο μέσα σε σας σε ένα ναυαγοσώστη ... Τα σύννεφα φτάνουν δυνατά μέσω νησίδων λάσπης και τα σώματα μοιράζονται και πωλούνται σε ακρόαση, μια προσπάθεια να απελευθερωθεί η αιχμαλωσία, πέρα ​​από τους ήχους των καταγεγραμμένων πρακτικών, διέσχισε με μια κηδεία.
Αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στο κεφάλι σου σε ασταθή περιβάλλοντα, γίνονται περιγραφικά για όλα τα πράγματα που είσαι. Δεν υπάρχει θεραπεία για μια άρρωστη ψυχή και δεν υπάρχει καμία λύση για να γίνει κανένας αυτοκινητόδρομος μέσα από αυτή την κόλαση, δεν υπάρχει ξεχωριστό τραπέζι για να μεταμορφώσει το πελώριο νερό σε κερασιούχα, υπάρχει ένα πάρα πολύ τίποτα μέσα από μια βινυλική βιβλιοθήκη προβλημάτων.
Μια βιβλιοθήκη με επένδυση με κουκκίδες με κουκκίδες και προσωπικά χαρακτηριστικά, σελίδες απαισιοδοξίας από μια ανθολογία απελπισίας πετάνε χαλαρά και κολλάνε στο κεφάλι, απλά ράφια κρέμονται με βιβλία καλών αναμνήσεων και συναισθημάτων που ξεχωρίζουν στο νέο φορτίο είπε τα προβλήματα που εξαπολύουν σε ένα περιορισμένο αλλά liminal χώρο. Και η βιντεοκάμερα σάς βλέπει για το μήνυμά σας, το βαρύ τραγούδι αγάπης σας, τα ξύλινα θρήνημά σας και η αγωνία σας όλα σε ένα κενό καταγραφέα που καλύπτει δεκαετίες ζωής.
https://sapphire-sky-com.home.blog/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσύ που προτιμάς τη μοναξιά, πες μου αλήθεια… πώς τον έλεγαν;

  Εσύ που προτιμάς τη μοναξιά, πες μου αλήθεια… πώς τον έλεγαν; 15 Μαΐου 2024 Αυτόνομη, αυτάρκης, ανεξάρτητη. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν, δεν ...