Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Anabantha


Anabantha


Η Anabantha είναι μια γοτθική μπάντα από την πόλη του Μεξικού, το Μεξικό, που ιδρύθηκε το 1997. Το 2005, έγραψε το άλμπουμ τους "Without Saying Goodbye". Το 2006, υπέγραψαν με το Μεξικό Label Discos y Cintas Denver.
https://cdn.wegow.com/media/artists/visions-of-atlantis/visions-of-atlantis-1492706622.2.jpg
Η μπάντα ξεκίνησε το 1997 με Duan Marie σε φωνητικά έναν Vlad Landeros σε keybuirds, performingin unner το όνομα Sentido Pésame . Το 1998 η μπάντα άλλαξε το όνομά της στο Transdellic (Trans = ayont, Dellos = ορατό), ένα πρόσθετο Jimmy Gallozo σε τύμπανα. Το 2000, το συγκρότημα εγκαταστάθηκε με το όνομα Anabantha . Αφού καταγράφει αρκετούς demos, ο baund προσέλαβε τον Vlad Landeros ως νεαρό τραγουδιστή, καταγεγραμμένο Letaniaas Κεφάλαιο Ι . Το 2002, η σύνθεση της μπάντας ήταν Duan και Vlad, ο οποίος κυκλοφόρησε χωρίς να λέει αντίο . Το 2003 κατέγραψαν το demo Letaniaas Κεφάλαιο ΙΙ . Το 2004 κατέγραψαν το demo δίσκο Acoustic , το οποίο περιελάμβανε αφιερώματα στους ποιητές Pablo Neruda anLovecraft .
Το 2005, η μπάντα κατέγραψε το "Without Saying Goodbye" (IDM Records), πρώτα ως διαφημιστικός δίσκος με 9 κομμάτια και αργότερα ως δίσκος dooble (ισπανικά και αγγλικά). Το άλμπουμ περιλαμβάνει ένα εξώφυλλο του συγκροτήματος της δεκαετίας του '70 Το συγκλονιστικό μπλε τραγούδησε ποτέ δεν παντρεύτηκε έναν άνθρωπο του σιδηρόδρομου . Το 2006, η μπάντα υπέγραψε με τη μεξικανική δισκογραφία Discos y Cintas Denver . Στη συνέχεια, καταγράφει το "Letanías Chapter I", το οποίο περιλαμβάνει δύο μη κυκλοφορούμενα κομμάτια, ένα από τα οποία αναδημοσίευσε το Letanas Απαγορευμένο Κεφάλαιο με δύο live μπόνους.
Το 2007, το baund πραγματοποίησε μια επετειακή επίσκεψη σκηνής για τα celebratin thair, η οποία περιελάμβανε ταξίδια στις τσιμεντοβιομηχανίες της Λατινικής Αμερικήςστο Μεξικό, τη Βολιβία , το Περού , τον Ισημερινό , την Κολομβία και τη Βενεζουέλα . Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το κεφάλαιο III Letaniaas , ένα CD o Cry Freedom , το οποίο περιλαμβάνει μουσική φωνή "Φάντασμα της Όπερας".
Αποκτήστε δίσκο με δίσκο Anabantha 320KBPS το Google Drive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα να κοιμηθούμε ακούγοντας το κύμα

  Έλα να κοιμηθούμε ακούγοντας το κύμα   Ήταν μια βροχερή μέρα του Ιούνη. Μια βόλτα μετά από επανασύνδεση, όπως αυτές που ακολουθούν τους αμ...