Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Έρωτας με την δεύτερη ματιά…

Έρωτας με την δεύτερη ματιά…



Δημοσιεύτηκε από τον/την gynaikaeimai στις 
Στη ζωή όλα είναι πιθανά. Άλλα περιμένεις και άλλα σου ‘ρχονται. Νομίζεις πως έχεις τον έλεγχο, αλλά ξάφνου όλα ανατρέπονται.
Το ίδιο συνέβη και στη Χαρούλα.
Δεύτερη βδομάδα στην νέα της δουλειά και ο Ντίνος μόλις είχε επιστρέψει από το ταξίδι του στην επαρχία. Πωλητής στην εταιρία, και μάλιστα από τους καλούς, γυρνούσε κάθε Παρασκευή για να παραδώσει λογαριασμό. Έτσι τον πρωτογνώρισε.
«Εσύ είσαι η καινούργια;» την ρώτησε υπεροπτικά. Άντρας με αυτοπεποίθηση ο Ντίνος, σίγουρος για τον εαυτό του, με ύφος αλαζονικό. Η Χαρούλα τον αντιπάθησε αμέσως. Άλλωστε ήταν το είδος του άντρα που απεχθανόταν. Ο Ντίνος δεν άργησε να το καταλάβει, γι’αυτό και την πείραζε διαρκώς.
Η Παρασκευή είχε γίνει ο εφιάλτης της. Δεν ήθελε με τίποτα να ‘ρθει. Ήταν αναγκασμένη να ανέχεται τα πειράγματα του. Βλέπετε η Χαρούλα ήταν κάπως… «ζουμερή» κι έτσι ο Ντίνος της έλεγε διάφορες «εξυπνάδες». Όσο νευρίαζε η Χαρούλα, τόσο πιο πολύ την πείραζε. «Να μου δώσεις μια φωτογραφία σου, να τη βλέπω για να μου ανοίγει η όρεξη!» της έλεγε γελώντας κι εκείνη γινόταν έξαλλη.
Σιγά σιγά το πείραγμα μετατράπηκε σε ερωτικό παιχνίδι. Ο Ντίνος της πετούσε συνεχώς σπόντες. «Αν δεν παντρευτείς εμένα, θα μείνεις γεροντοκόρη!» της έλεγε. Η Χαρούλα είχε μπερδευτεί. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν την κορόιδευε ή αν την φλέρταρε. Εξάλλου, ο Ντίνος ανήκε στο είδος των αντρών που δεν μπορούσες εύκολα να καταλάβεις αν λέει αλήθεια ή ψέματα.
Με τον καιρό όμως, η προσμονή για την Παρασκευή άρχισε να γίνεται έντονη. Περίμενε συνεχώς την ώρα που θα τον έβλεπε μπροστά της. Λαχταρούσε να ακούσει ακόμα και εκείνα τα πειράγματα που τόσο την πείραζαν παλιά.
Εκείνο το πρωινό παρέλαβε στο γραφείο μια πανέμορφη ανθοδέσμη. «Στην Χαρά της ζωής μου!» ΝΤΙΝΟΣ. Ήταν η γιορτή της, 10 Φεβρουαρίου. Τότε κατάλαβε πως ο έρωτας είχε έρθει.
Η Χαρούλα ερωτεύτηκε τον Ντίνο όχι με την πρώτη, αλλά με την δεύτερη ματιά!

της Σοφίας Β.
https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

  Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης Με ανάρτησή ...