Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Το μενού της εβδομάδας (13 έως 19/5)







Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 13/5
Νόστιμα και αρωματικά γεμιστά με κουκουνάρι και αμύγδαλα, προτείνουμε για το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας. Ένα φαγητό στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!
Τρίτη 14/5
Το τραπέζι της Τρίτης αποκτάει ethnic γεύση, απλά προσθέτοντας στο κοτόπουλο κατσαρόλας με λαχανικά και μπόλικο κουρκουμά, που του δίνει και ωραίο χρώμα.
Τετάρτη 15/5
Φασόλια θα ετοιμάσουμε σήμερα, στην Πορτογαλική εκδοχή τους όμως που τα «παντρεύει» στην κατσαρόλα με διάφορα θαλασσινά.
Πέμπτη 16/5
Κεφτέδες αφράτους και ζουμερούς μαγειρεύουμε σήμερα, μαζί με μία πλούσια σάλτσα ντομάτας με πιπεριές, που ταιριάζει ιδανικά με τηγανητές πατάτες.
Παρασκευή 17/5
Τι θα λέγατε για λαζάνια σήμερα; Τα μακαρόνια φούρνου είναι πάντα μία νόστιμη λύση και για να τους δώσουμε περισσότερη γεύση θα τα γεμίσουμε με διάφορα λαχανικά από το ανοιξιάτικο μποστάνι.
Σάββατο 18/5
Μπορεί η αγαπημένη μας συνταγή για μπακαλιάρο να είναι με κουρκούτι, αλλά μόλις δοκιμάσαμε αυτό τον μπακαλιάρο φούρνου με τραγανή κρούστα και εξωτικά αρώματα, κολλήσαμε μαζί του!
Κυριακή 19/5
Γιουβετσάκια με μοσχάρι ετοιμάζουμε σήμερα, ένα από τα πιο κλασικά πιάτα για το κυριακάτικο τραπέζι.
και αλμυρό cheesecake από κριθαροκουλουράκια για ορεκτικό.





https://www.olivemagazine.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό;

Τι συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό; Σινάνη Αικατερίνη Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 10:00 Επιστήμονες στο τμήμα έρευνας τ...