του Ανδρέα Μουντζουρούλια
O εφιάλτης τελικά γίνεται πραγματικότητα. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ήταν το μοναδικό ΜΜΕ στην Ελλάδα που σας αποκαλύψει σε αποκλειστικότητα, ότι η Ελλάδα θα αναλάβει να αναδιοργανώσει τις Σκοπιανές ΕΔ.
Δηλαδή αυτούς που έχουν αλυτρωτικές βλέψεις κατά της χώρας μας, γιατί μην ξεγελιόμαστε, οι Σκοπιανοί ονειρεύονται πως η Μακεδονία μας τους ανήκει και θέλουν να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.
«Ο ουρανός είναι το όριο» στη στρατιωτική συμμαχία Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η υπουργός Άμυνας της χώρας Ράντμιλα Σεκερίνσκα.
Η ίδια αποκάλυψε επίσης στους απεσταλμένους της ΕΡΤ3 στα Σκόπια, Γιώργο Γεωργιάδη και Αλέξανδρο Μάρκου, ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης ήδη πρότεινε να αναλάβει η Ελλάδα την αεροπορική επιτήρηση της Βόρειας Μακεδονίας.
Η υπουργός Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας δήλωσε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 ότι «έχουμε χάσει πολύ χρόνο, ενώ έχουμε μεγάλες δυνατότητες στην αμυντική συνεργασία».
Δηλώνει επίσης πολύ αισιόδοξη για τη φιλία των δυο χωρών, και η χαρακτηριστική φράση της είναι, όσο πιο κοντά βρισκόμαστε, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε.
Δείτε βίντεο: