Ανακατέψτε - 1/4 φλιτζάνι χυμό μήλου -2 κουταλιές της σούπας βούτυρο - 1 φλιτζάνι ζάχαρη - 1 αυγό - 2 φλιτζάνια AP αλεύρι - 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη ψησίματος - 1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρικής - 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα - 1/4 φλιτζάνι γάλα - 1 / 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Roll - 1/2 "πάχος - ψυγείο για 15-20 mnts. - Βγάλτε τα ντόνατς 2-3 ίντσες πλάτος.
Deep Fry - Καυτό λάδι 60-90 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά - Ψεκάστε τη ζάχαρη κανέλας ενώ είναι ακόμα ζεστά.
Η πλήρης έκδοση του συνδέσμου ακολουθεί τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://livinginleuvenbelgiumeurope.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου