Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

CHEESEBURGER ΣΠΙΤΙΚΟ

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΚΟΥΖΙΝΑ  

ΣΗΜΕΡΑ: CHEESEBURGER ΣΠΙΤΙΚΟ


20161027_224416.jpg

Γεια σας. Σήμερα σε αντίθεση με άλλες φορές θα προτείνω μια κλασική διεθνή κουζίνα, όπως ένα καλό cheeseburger με νωπά σπιτικά προϊόντα Πάντα υπάρχει καλύτερη τροφή στο σπίτι.; Είναι εύκολο με γρήγορο χρόνο προετοιμασίας και ένα χαμηλό κόστος,κατάλληλο να γίνει όταν δεν υπάρχει χρόνος για να προετοιμάσουμε το φαγητό,και  σίγουρα θα αρέσει στα παιδιά 
Πάμε λοιπόν με τη συνταγή.
Πληροφορίες:
  1. Χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά
  3. Δοσολογία για 2 άτομα
  4. Χαμηλό κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 300 γρ. από μικτό κιμά
  2. 1 κρεμμύδι συν 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  3. 100 γρ. ψωμιού
  4. 2 αυγά συν τα αυγά 2 τηγανητά
  5. 4 φέτες τυρί γκούντα
  6. ένα ζευγάρι  φύλλα  μαρουλιού
  7. 1 ντομάτα σε φέτες
  8. 2 κουταλάκια χάμπουργκερ
  9. το αλάτι και το μαύρο πιπέρι που χρειάζεστε
  10. λίγο ελαιόλαδο για μαγείρεμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με το κρεμμύδι που σοτάρετε με το σκόρδο σε ένα Sarte με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και όταν ζεσταθεί προσθέστε μια κουταλιά της σούπας νερό για να αποτρέψετε το κάψιμο,και τελειώσετε με το κλείσιμο  της εστίας.
 Ωραία...Τώρα σε ένα μπολ βάλτε το μεικτό κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο (μπορείτε να  τα βάλετε ακόμα και ταν είναι ζεστό), τα αυγά, τη φρυγανιά, λεπτό αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε μέχρι όλα να συγχωνευθούν.καλά
Συνεχίστε,πλάθοντας το χάμπουργκερ, που το βάζουμε σε ένα ζεστό Sarte,  και τα 2 να μαγειρεύουν και τις δύο πλευρές,και μέχρι να γίνουν  εμείς τηγανίζουμε τα αυγά, μπορείτε επίσης να θερμάνετε τις ντομάτες 
Ωραία, τώρα να συγκεντρώσετε το cheeseburger στη βάση από  ζεστό ψωμί, να βάλουμε το μαρούλι, τη ντομάτα, το χάμπουργκερ και, τέλος, κομμένο σε φέτες τυρί, δύο στρώματα  και ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία.με το άλλο
Έτοιμο να το φάμε, ετσι στολισμένο και όμορφο σας προκαλέι να. απολαύστε το γεύμα σας. Και όπως πάντα, για τυχόν απορίες ή προβλήματα, μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, Σας χαιρετώ μέχρι  την επόμενη συνταγή.
20161027_224416.jpg
 https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε τα αυγά στο ψυγείο;

Πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε τα αυγά στο ψυγείο;   Συμβουλές αποθήκευσης για ωμά και βρασμένα αυγά Τα  φρέσκα αυγά μπορεί να καταναλω...