Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΝΤΡΟΠΗ

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΝΤΡΟΠΗ 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Δεν το χωράει ο νους μου οι απόγονοι των Λακεδαιμονίων να καταντήσουν σε αυτό το χάλι. Καθ’ υπόδειξη του παπαδαριού να εορτάζουν και να τιμούν αύριο 26 /11 τον δολοφόνο των προγόνων των τον «όσιο Νίκων». Δεν είναι δυνατόν να βάζουν στην μπάντα αυτούς γενναίους και υπερήφανους Σπαρτιάτες που η γενναιότητα τους έγινε παροιμιώδεις και παράδειγμα προς μίμηση σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι σημερινοί Λακεδαιμόνιοι να έχουν σχέση με τον Λεωνίδα και τους τρακόσους. Δεν είναι δυνατόν να είναι ικανοί να πουν το «η ταν η επί τας». 
Να αλλάξουν ονομασία. Ντροπιάζουν την Σπάρτη ντροπιάζουν την Ελλάδα. Τους προτρέπω να ονομαστούν «Νικώνιοι». γιατί αυτό το όνομα τους ταιριάζει.
Όταν φέρεις το όνομα «Λακεδαιμόνιος», πρέπει και ταυτόχρονα να το τιμάς. 
Η ιστορική του λαμπρότητα έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας, τα όρια της Ευρώπης έχει φωτίζει όλη την Γη. Μόνο κάποιοι ψευτολακεδαιμόνιοι δεν είδαν την λαμπρότητα του και προτιμούν το Βυζαντινό σκοτάδι του παπαδαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμμορία γυναικών «μπουκάρει» σε σπίτια και τους κάνει νοικοκυραίους…

  Συμμορία γυναικών «μπουκάρει» σε σπίτια και τους κάνει νοικοκυραίους… Οι γυναίκες άρπαξαν κοσμήματα από διαμέρισμα πολυκατοικίας 4 Οκτωβρί...