Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

10 γνωρίσματα που δείχνουν ότι έχετε μια θεραπευτική ενέργεια

10 γνωρίσματα που δείχνουν ότι έχετε μια θεραπευτική ενέργεια




Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που εμπνέουν θετικά συναισθήματα μέσα μας και ανθρώπους που αποκαλούμε αρνητικούς και τοξικούς. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι μας θεραπεύουν.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια θεραπευτική ενέργεια. Εκπέμπουν vibes που χαλαρώνουν στην ψυχή μας και μας φέρνουν αρμονία.

Οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να νιώθουν έτσι όταν παίζουμε με παιδιά, καθώς η καθαρή καρδιά τους ακτινοβολεί την ομορφιά, την αρμονία και την αθωότητα.

Το πρόσωπο που έχει μια θεραπευτική ενέργεια είναι συχνά γύρω από τα επαγγέλματα που θεραπεύουν. Αυτά μπορεί να διαφέρουν από την εναλλακτική ιατρική ως και συγγραφείς για θεραπείες.

Η ενέργεια τους ρέει ελεύθερα και εμπνέει τους άλλους να απελευθερωθούν. Αυτό είναι που θεραπεύει. 
 Εδώ είναι κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών των ανθρώπων.

10 Χαρακτηριστικά ότο Έχετε μια Θεραπευτική Ενέργεια:

1. Σκέφτεστε τον εαυτό σας ως μια εμπάθεια.
Μπορείτε να απορροφήσετε την ενέργεια σχεδόν των πάντων γύρω σας και έτσι σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Λόγω της ικανότητάς σας να επισυνάπτετε τον εαυτό σας στο περιβάλλον σας, θεωρείτε τον εαυτό σας να λειτουργεί με μια ενσυναίσθηση. Μπορείτε σίγουρα να αισθανθείτε την ενέργεια των άλλων.

2. Σας αρέσει να περάσετε μόνοι σας.
Καθώς η ενέργεια του κόσμου σας κάνει να αισθάνεστε εξαντλημένοι, προτιμάτε να περάσετε μόνοι σας για να κρατήσετε τον εαυτό σας ισορροπημένο. Χρειάζεστε μόνο χρόνο για να επαναφορτίσετε και να επαναφέρετε τα επίπεδα ενέργειας σας στο φυσιολογικό.

3. Θέλετε να απομακρυνθείτε από τον κύκλο της κοινωνίας.
Πιστεύετε ότι η ζωή είναι πολύ περισσότερο από το  απλώς να κάνεις ένα γελοίο ποσό χρημάτων και έτσι θέλεις πάντα να ξεφύγεις από τον κύκλο για να βοηθήσεις περισσότερους ανθρώπους. Δεν σας αρέσει να πιάσετε και να παραμείνετε κολλημένοι στον επαναλαμβανόμενο κύκλο εργασίας για να πληρώσετε τους λογαριασμούς και να επιβιώσετε.

4. Οι άνθρωποι σας προσεγγίζουν για συμβουλές για τη ζωή.
Άτομα από όλες τις σφαίρες της ζωής έρχονται σε σας για να πάρουν τη λύση στα προβλήματά τους. Δίνετε καλές συμβουλές και το αγαπούν. Πάντα έρχονται σε σας με τα προβλήματά τους και εκτιμούν ότι ακούτε και ότι δίνετε χρήσιμες συμβουλές.

5. Είστε εξαιρετικά διαισθητικοί.
Καθώς προτιμάτε να βασίζεστε στα συναισθήματά σας παρά στην καθαρή λογική, έχετε την τάση να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει της διαίσθησής σας. Νιώθετε πράγματα και απλά ξέρετε πότε υπάρχει κάτι σωστό και όταν κάτι είναι λάθος.

6. Έχετε αντιμετωπίσει πνευματικές προκλήσεις στο παρελθόν.
Οι άνθρωποι με θεραπευτική ενέργεια, λόγω του άτυπου χαρακτήρα τους, θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσουν στον κόσμο και έτσι αντιμετωπίζουν πολλές ψυχικές προκλήσεις από τον κόσμο. Το άγχος και η κατάθλιψη είναι δύο κοινά προβλήματα.
7. Δεν σας αρέσουν οι κοινωνικές καταστάσεις.
Δεν θέλετε να κοινωνικοποιήστε ή ακόμα και να πάτε έξω, εκτός αν είναι υψίστης σημασίας. Ακόμα κι αν κάνεις κοινωνικοποίηση, όλα όσα κάνεις αργότερα είναι ενοχλημένα, καθώς νιώθεις έντονα όταν είσαι έξω για λίγο. Μπορεί να απολαύσετε την παρέα ενός ή δύο στενών φίλων.

8. Μπορείτε να αισθανθείτε τα συναισθήματα των άλλων.
Εάν μπορείτε να αισθανθείτε τα συναισθήματα των άλλων, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι είστε μια εμπάθεια. Πρέπει να είστε σε θέση να αισθανθείτε και να κατανοείτε τα άγνωστα συναισθήματα και τη γλώσσα του σώματος των άλλων για να μπορείτε να τα θεραπεύσετε.

9. Αγαπάτε επαγγέλματα που σχετίζονται με τη θεραπεία.
Εάν έχετε μια φυσική συνάφεια προς τα επαγγέλματα επούλωσης τότε οι πιθανότητες είναι ότι έχετε θεραπευτική ενέργεια. Είμαστε ελκυσμένοι στην ενέργεια με την οποία αντηχείτε, οπότε συντονίζεστε κυρίως με θεραπευτικά επαγγέλματα, η ενέργεια σας έχει κάτι που θεραπεύει από μόνο του.

10. Οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα γύρω σας.
Άλλοι άνθρωποι είναι σε θέση να είναι ο αληθινός εαυτός τους γύρω σας, καθώς αισθάνονται άνετα και ανυψωμένοι. Αποδίδετε καλή ενέργεια και θετικά και θετικά vibes. Οι άνθρωποι τείνουν να ανοίγουν τα μυστικά τους, καθώς αισθάνονται άνετα γύρω από τη θεραπευτική σας και ειλικρινή ενέργεια.

https://www.kavalarissa.eu/search/label/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αποδείξετε στο μέλλον την ανεξάρτητη καριέρα σας;

  Μπορείτε να αποδείξετε στο μέλλον την ανεξάρτητη καριέρα σας; Από  την Kally  στις  16 Οκτωβρίου 2024 Η αγορά εργασίας γίνεται πιο ποικιλό...