Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ FANTASIA

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ FANTASIA

Πέννες Zafferano, salsiccia, zucchine e stracchino


Καλημέρα όλοι σήμερα, μια άλλη ημέρα των κακών καιρικών συνθηκών, σήμερα συνεχίζουμε με συνταγή ζυμαρικών μας, θα κάνουμε ένα καλό πρώτο πιάτο, όπως μακαρόνια και σάλτσα φαντασία, αυτή η σάλτσα κάνω λουκάνικο, σαφράν, κολοκυθάκια και τυρί γκοργκοντζόλα, το οποίο έχει μου εγώ προσωπικά αγαπώ, μπορείτε να αλλάξετε το τυρί γκοργκοντζόλα με έναν αναπτήρα πάντα μαλακή ζύμη, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα κολοκυθάκια με πιπεριές εξίσου rica.Otra Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τη σάλτσα με κρέμα ή σάλτσα ντομάτας, ή χωρίς Nata καθώς αυτή είναι η παραμικρή θέλετε (θα επιλέξουμε το καλύτερο σάλτσα ντομάτας αφαιρέσετε το σαφράν, δεν είναι καλό), το τέλος σοτάρετε πάντα τα ζυμαρικά με παρμεζάνα και ένα παρθένο Jotas πετρελαίου εύκολο extra.Plato da κάνει, με χαμηλό κόστος με χρόνο πολύ γρήγορη προετοιμασία, έχω προσαρμοστεί σε κάθε ημέρα η semana.Dicho πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 45 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 450 γρ. μακαρόνια
  2. 200 gr. Φρέσκο ​​λουκάνικο
  3. 2 κολοκυθάκια μέσος πτυχή
  4. 1 κρεμμύδι και 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  5. 150 γρ. Gorgonzola
  6. Azafrán 1 φάκελος
  7. 30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  8. 40 ml. ελαιόλαδο συν 40 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  9. μισό ποτήρι λευκό κρασί
  10. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι
  11. 100 ml. κρέμα μαγειρικής (προαιρετικό)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινάμε με καθαρό και κόψτε τα κολοκυθάκια ημισέληνο, αφαιρέστε το δέρμα με το λουκάνικο και κομμάτια ξεκινήσετε, τέλος, ψιλοκόψτε τις σκελίδες κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί.
Λοιπόν μια φορά τα πάντα είναι έτοιμα, μαγειρεμένα σκελίδες σκόρδο και το κρεμμύδι σε Sarte με ελαιόλαδο και μια κουταλιά νερό για να διευκολύνει το μαγείρεμα, αφού μαλακώσουν τα κρεμμύδια add λουκάνικα και τα κολοκυθάκια, την ευθυγράμμιση των πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι τα κολοκυθάκια αρχίζει να παίρνει μαλακά.
Τώρα βραχεί με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, προσθέτουμε το φακελάκι σαφράν έχουμε αραιωθεί προηγουμένως σε λίγο νερό, συνεχίζουμε να βάλει την κρέμα αφήνει το μάγειρα σάλτσα μέχρι να μειωθεί και να ρυθμίσετε την επιθυμητή πυκνότητα, γκοργκοντζόλα λοβό και τα κόμματα σε κομμάτια προσθέσετε στο τέλος το αφήσετε να διαλυθεί, μπορείτε τώρα να σβήσουν τη φωτιά.
Ενώ περιμένουμε η σάλτσα είναι έτοιμη, μαγειρέψτε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 9-10 λεπτά (ο χρόνος εξαρτάται από την ποιότητα των ζυμαρικών), από τη στιγμή που είναι al dente να στραγγίξει και ρίξτε το στο Sarte με σάλτσα (που κατά τη στιγμή αυτή η λίστα), τα τηγανητά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και παρμεζάνα, ελέγξτε το αλάτι, τη στιγμή όλα είναι καλά συγχωνευθούν και να επικολλήσετε αυτή η κρέμα μπορεί να σερβιριστεί (είναι τα ζυμαρικά βγαίνει πολύ παχύ, προσθέστε λίγο νερό το μαγείρεμα).
Braves ζωγραφική έχει αυτή την ζυμαρικά, το φαγητό, Buon Appetito, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι ιδιαίτερα έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διστάζουν να γράψω αυτό το ίδιο blog.Un χαιρετήσει όλο τον κόσμο αύριο πίσω με περισσότερα συνταγή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορκωμοσία Τραμπ: Το ευτράπελο της ημέρας με τον γερουσιαστή John Fetterman - «Έσκασε μύτη» με σορτς!

Ορκωμοσία Τραμπ: Το ευτράπελο της ημέρας με τον γερουσιαστή John Fetterman - «Έσκασε μύτη» με σορτς! (screenshot/X) Μια απόλυτα... γυμναστηρ...