Πιπεριές γεμιστές με τυριά και σάλτσα
Υλικά
2 κ. πιπεριές κέρατο
4-5 πιπεριές κανονικές για γεμιστά
4-5 ντομάτες ώριμες
400 γ. φέτα
200 γ. τριμμένο τυρί ρεγκάτο
150 γ. ξινομυζήθρα
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Υλικά : 6 μερίδες
Εκτέλεση
Ξεκινάμε με τη σάλτσα μας για να την έχουμε έτοιμη...
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια.
Τις βάζουμε σ' ένα ταψί.
Λίγο αλάτι.
Τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για να μαραθούν για λίγο... (κανά εικοσάλεπτο).
Σ' ένα μπολ, προσθέτουμε τα τυριά μας, τη φέτα θρυμματισμένη.
Πιπέρι.
Τ' ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν.
Γεμίζουμε τις πιπεριές μας.
Τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδες για να κρατήσουν τη γέμιση κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Απλώνουμε τη σάλτσα από πάνω τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!
https://www.gandmclub.com/
2 κ. πιπεριές κέρατο
4-5 πιπεριές κανονικές για γεμιστά
4-5 ντομάτες ώριμες
400 γ. φέτα
200 γ. τριμμένο τυρί ρεγκάτο
150 γ. ξινομυζήθρα
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Υλικά : 6 μερίδες
Εκτέλεση
Ξεκινάμε με τη σάλτσα μας για να την έχουμε έτοιμη...
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια.
Τις βάζουμε σ' ένα ταψί.
Λίγο αλάτι.
Τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για να μαραθούν για λίγο... (κανά εικοσάλεπτο).
Σ' ένα μπολ, προσθέτουμε τα τυριά μας, τη φέτα θρυμματισμένη.
Πιπέρι.
Τ' ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν.
Γεμίζουμε τις πιπεριές μας.
Τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδες για να κρατήσουν τη γέμιση κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Απλώνουμε τη σάλτσα από πάνω τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!
https://www.gandmclub.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου