ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟ, ΓΚΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΨΑΡΙΟΥ
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο σήμερα, θα προτείνει το τελευταίο μου δίσκο σαν ένα μαύρο Κρέπες γεμάτη με Γκάμπον, κολοκυθάκια και ρικότα, σερβιρισμένα με σάλτσα ψαριού (σούπα) .Plato προσαρμοστούν σε Χριστούγεννα πλησιάζουν ή διακοπές , αλάνθαστος, όπως μπορείτε να δοκιμάσετε είναι πολύ πλούσια, με την κατάλληλη παρουσίαση τρώγονται με εύκολη da ojos.Plato κάνει, ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι πολύ μεγάλη, με κόστος moderado.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Δυσκολία: μεσαίου εύκολη
- Συνολικός χρόνος παρουσίασης 80 λεπτά
- Δόσεις: 6 άτομα
- μέτριο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η μάζα των κρέπες:
- 0,500 ml. γάλα
- 300 g αλεύρι 00
- 4 ολόκληρα αυγά και 1 κρόκο αυγού
- λίγο αλάτι
- λίγα μελάνι σέπια σε
- 50 g βούτυρο (μονό ζεύγος εξυπηρετεί μαγειρεύουν τη ζύμη)
γέμιση:
- 20 gambones
- 2 calabacin
- 2 Ricotta 250 γρ. κάθε
- μια πρέζα αλάτι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ένας πυροβολισμός του κονιάκ
- 50 ml. ελαιόλαδο
- 30 γρ. βούτυρο
- αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
σάλτσα:
- cascara της gambones
- 1 κόκκινο κρεμμύδι
- ελαιόλαδο
- 3 καρότα
- μερικά σέλινο
- λίγο λευκό κρασί ή κονιάκ
- 3 λίτρα νερό
- 400 γρ. κέτσαπ
- 200 gr. Roux (χρησιμοποιούμε μόνο υγρή σάλτσα)
- αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
Για να διακοσμήσετε:
- μερικές Σχοινόπρασο
- 2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες και ανακατεύουμε ταιριάζει με ένα σπείρωμα του ελαιολάδου
- 500 γρ. Μύδι συν 200 γρ μύδια σωτέ με λίγο σκόρδο και λευκό κρασί
- 12 βρασμένο gambones
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Έχουμε αρχίσει να κάνει τη μάζα των κρέπες: Σε ένα μπολ βάλτε τα αυγά, το αλάτι και σουπιές το μελάνι, αναμείξτε ένα μπλέντερ χειρός κουζίνα, συνεχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, όταν αυτή συγχωνεύτηκε προσθέτουμε το γάλα σταδιακά πάντα ανάμιξη μέχρι μια πυκνή μάζα χωρίς σβώλους.
Το γεγονός αυτό ας ζύμη ξεκουραστεί περίπου 35-40 λεπτά στο ψυγείο με ένα διαφανές φιλμ επικάλυψης.
Ενώ εμείς περιμένουμε για την ζύμη χρονικό όριο, ετοιμάζουμε τη γέμιση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφήνοντας το κέλυφος και το κεφάλι στην άκρη, ψιλοκόψτε πρόστιμο κολοκυθάκια, τηγανίζουμε όλα με λίγο λάδι oliiva περισσότερο βούτυρο και μερικές σκελίδες σκόρδο, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι βουτιά μετά από λίγα λεπτά με το κονιάκ, αφήστε να εξατμιστεί, είτε σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το ανθότυρο συγχώνευση πάντα καλά.
Το γεγονός αυτό ας ζύμη ξεκουραστεί περίπου 35-40 λεπτά στο ψυγείο με ένα διαφανές φιλμ επικάλυψης.
Ενώ εμείς περιμένουμε για την ζύμη χρονικό όριο, ετοιμάζουμε τη γέμιση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφήνοντας το κέλυφος και το κεφάλι στην άκρη, ψιλοκόψτε πρόστιμο κολοκυθάκια, τηγανίζουμε όλα με λίγο λάδι oliiva περισσότερο βούτυρο και μερικές σκελίδες σκόρδο, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι βουτιά μετά από λίγα λεπτά με το κονιάκ, αφήστε να εξατμιστεί, είτε σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το ανθότυρο συγχώνευση πάντα καλά.
Καλά τώρα συνεχίζουμε με τη σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε για 10 λεπτά τα λαχανικά χωριστεί σε κομμάτια συν το κέλυφος και το κεφάλι γαρίδες, βουτιά με το κονιάκ ή λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, προσθέτουμε το νερό αφήνοντας να βράσει για 20-25 λεπτά .Pasado αυτή τη φορά, πατάμε καλά το κεφάλι έως ότου όλα το χυμό, εξακολουθεί να διαρρέει σάλτσα όλες τις ακαθαρσία, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και πιπέρι, ακόμα αφήνοντας στη φωτιά μέχρι να πήξει, για να δώσει λίγο χρώμα μπορεί να προσθέσετε ένα ζευγάρι των tomate.Si σάλτσα σάλτσα κουτάλι πηγαίνει πάρα πολύ υγρό μπορείτε να προσθέσετε κάποια Roux μέχρι να φτάσει την επιθυμητή πυκνότητα.
Καλά τώρα συνεχίζουμε με τις κρέπες: θερμάνει ένα Sarte μέσο DIMENSIONE αντικολλητικό, η εξάπλωση με τη βοήθεια ενός χαρτιού με λίγο βούτυρο, συνεχίζουμε να τεθεί ένα κουτάλι της ζύμης μετακίνηση του Sarte από το περιστροφικά λειτουργία γεμίσει το Sarte με λεπτή στρώση ζύμης, όπου γίνεται μία πλευρά, γυρίζουμε cocinar.Una ζευγάρι άλλη λίστα πλευρά χρόνο τελειώνοντας το βάλετε σε ένα τραπέζι, (η Sarte συμβουλή δεν θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό βουτυρωμένο), συνεχίζουμε όπως αυτό με όλα τα η ζύμη μέχρι να τελειώσει, πάντα βάζοντας τα καλά διαχωρισμένα στο τραπέζι τηγανίτες (κρέπες πρέπει να αφήσει ένα 12 έως 14).
Μόλις η ζύμη έχει τελειώσει, γεμίζουμε στο κέντρο με γέμιση, γυρίζουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα τετράγωνο, αφού έχουμε τελειώσει με όλα τη ζύμη όσο πιο κοντά στα σχοινόπρασο, κάνοντας ένα κόμπο.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: έχουμε στις γωνίες των πλακών κόκκινες πιπεριές, ακόμα βάζοντας δύο κουτάλι τη σάλτσα πάνω στην πλάκα βάσης πάνω από τη σάλτσα βάλτε το ζεστό κρέπες πλευρά να θέσει τα μύδια σε μύδια κέντρο και γαρίδες που σχηματίζουν μια καρδιά.
Έτοιμος να τρώνε πιο όμορφη εμφάνιση στο πιάτο έξω, τρώνε, απολαύστε το γεύμα σας, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο, καλές διακοπές, μέχρι την επόμενη συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου