Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΠΑΤΑΤΕΣ STYLE ΠΙΤΣΑ ΨΗΜΕΝΗ

ΠΑΤΑΤΕΣ STYLE ΠΙΤΣΑ ΨΗΜΕΝΗ

20170608_210931


Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα προτείνω ένα πολύ καλό και εύκολο πιάτο και εφευρέθηκε η γυναίκα μου, da κάνει, με κόστος κάτω του χρόνου προετοιμασίας αρκετά γρήγορα αυτή την καταπληκτική πατάτες φούρνου γίνεται με την ίδια διαδικασία, λαζάνια εναλλασσόμενο στρώση πατάτες με περισσότερα συστατικά που θα ανακαλύψουμε αυτό το μικρό tiempo.Dicho πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 45-50 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 10 πατάτες μέσο μέγεθος
  2. 200 gr.salsa σπάσει ντομάτα
  3. 6 φέτες ζαμπόν
  4. 1 μικρό κονσέρβα τόνου
  5. μισό κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
  6.  200 gr. μοτσαρέλα ψήσιμο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκίνησε βράζει τις πατάτες σε κρύο νερό για 25-30 λεπτά, από τη στιγμή που γίνονται, η φλούδα και να συντρίψει με pasapurés ντύσιμο, καταλήγουν οι distendemos στο ψήσιμο, συνεχίζουμε να βάλει πάνω από κέτσαπ ευθυγραμμίζονται αλάτι λεπτό και μαύρο πιπέρι, συνεχίζουμε να βάλει τη μοτσαρέλα, πάνω από αυτό οι φέτες york..Ahora μισό jamon δίσκο άφησε έτσι, στο άλλο προσθέτουμε τον τόνο και το κρεμμύδι πάντα στην κορυφή του ζαμπόν, ώστε να μπορούμε να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις.
Μάγειρας γίνεται στο φούρνο για 25 λεπτά στους 190 βαθμούς, μας αρέσει το τέλος, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα μοτσαρέλα.
έτοιμο να κοπεί και να εξυπηρετήσει, καλή όρεξη Braves, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, ένα χαιρετισμό στην επόμενη συνταγή, δείτε αφήστε τις φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματος, επίσης, να φάει πρέπει να βγει πριν το βάλετε στο φούρνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πέντε πράγματα που θα μπορούσατε να είχατε κάνει με την Πανσέληνο αν είχαμε γράψει αυτό το άρθρο χθες που είχε Πανσέληνο4

  Πέντε πράγματα που θα μπορούσατε να είχατε κάνει με την Πανσέληνο αν είχαμε γράψει αυτό το άρθρο χθες που είχε Πανσέληνο 4 Ελεύθερος Χρόνο...