ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, «SBRISE» ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ ΠΑΡΜΑΣ
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο σήμερα, θα προτείνει ένα πιάτο που έχω κάνει στο εστιατόριο όπου εργάζομαι (Imperial Beach, Mojácar) και το πιάτο μια επιστολή η οποία έχει κερδίσει αρκετά επιτυχής όσον αφορά τους πελάτες, απλό και καλό ως ένα ριζότο με λουκάνικο, sbrise ( φρέσκα μανιτάρια) και jamon Parma.Bueno για ειδικές περιπτώσεις, όπως σίγουρα θα είναι μεγαλύτερα από ό, τι τα παιδιά, δίνει εύκολο να το κάνουμε, με χρόνο προετοιμασίας αρκετά γρήγορη και χαμηλού κόστους, και με μανιτάρια είναι εποχιακά. ότι η εν λόγω πάει με τη συνταγή.
- χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας λίγο περισσότερο από 1 ώρα
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. Φρέσκα χωρίς πέτσα λουκάνικο
- 500-600. φρέσκα μανιτάρια (sbrise)
- 250 γρ. Πάρμας ζαμπόν σε λωρίδες
- 450 γρ. Arborio ποιότητα του ρυζιού
- 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο πάνω από όλα ψιλοκομμένα
- μισό ποτήρι λευκό κρασί
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 40 gr. βούτυρο
- 60 ml. ελαιόλαδο συν 30 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Για το ζωμό:
- 1 κρεμμύδι, 3 καρότα, 1 πράσο και σέλινο μερικά τα πάντα καθαρά και κομμένα σε κομμάτια
- 500 γρ. για ζωμό των οστών
- 2 πρέζες αλάτι
- νερού που χρειάζεται για να καλύψει το κρέας και τα λαχανικά
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με την παραγωγή του ζωμού: βάλει τα λαχανικά, τα οστά βράσει σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό και το αλάτι για 40 λεπτά, μία φορά μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, scurried, φιλτράρει το αλάτι ευθυγράμμιση, να τελικά βάλει στην άκρη.
Καλά τώρα μαγειρεμένα με σκόρδο και το κρεμμύδι Sarte λάδι μισό ελαιόλαδο, προσθέστε λίγο απόθεμα για να διευκολύνει το μαγείρεμα, όταν κάναμε προσθέσετε χωρίς πέτσα λουκάνικο, κομμένο, και προσθέστε τα καθαρά μανιτάρια ταιριάζει με ελάσματα (είναι μπορεί να συντρίψει με τα χέρια) Ας άλμα, μετά από περίπου 6-7 λεπτά σβήνουμε τη φωτιά (να είστε προσεκτικοί με το αλάτι, γιατί το αλάτι λουκάνικο jamon δώσει το πιάτο).
Μια σημείωση κατά τη χρήση του ζωμού θα πρέπει να είναι ζεστό χώρο έξω μια καλή ρύζι δεν φαίνεται σαν βραστά.
Καλά τώρα σε μια κατσαρόλα μαγειρεμένο σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι μείνει με κάποιο ελαιόλαδο μίγμα πετρελαίου χρυσό, προσθέτουμε το ρύζι, ψητό, μία φορά αυτό το θερμώ με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, συνεχίζουμε προσθέτοντας λουκάνικα και τα μανιτάρια, συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά με ζωμό εμβάπτιση κάθε φορά που το ρύζι στερέψει.
Μετά από περίπου 14-15 λεπτά προσθέτουμε το ζαμπόν σε λωρίδες μέρη, βούτυρο, τυρί παρμεζάνα και μια σταγόνα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε, μόλις αυτό όλα καλά συγχωνευθούν το ρύζι είναι έτοιμο, μπορείτε να σβήσουν τη φωτιά.
Μπράβος για να φάει, απολαύσετε το γεύμα σας ... .Όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να γράψω αυτό το blog.Χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο μέχρι την επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου