Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

FUSILLI ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ


FUSILLI ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ


IMG-20180707-WA0004.jpg


Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα συνεχίζουμε με μια εύκολη συνταγή δίνει κάνουμε ως fusilli καλή με κοτόπουλο, μανιτάρια, κρασί και ολοκληρώθηκε με μια καλή συνταγή σάλτσα σαφράν κατάλληλο για κάθε περίσταση, με χαμηλό κόστος και ο χρόνος προετοιμασίας είναι αρκετά γρήγορος . Τούτου λεχθέντος πάμε με τη συνταγή
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 450 γρ. fusilli
  2. 2 κοτόπουλο κομμένο σε κύβους μαστού
  3. μέσο κόκκινο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο, αλλά όλα ψιλοκομμένο
  4. 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες σε λεπτές φέτες
  5. 250 ml. Δίνει κρέμα μαγειρικής
  6. Azafrán 1 φάκελος
  7. ένα ποτήρι cava
  8. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  9. 30 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συν λίγο παρθένο ελαιόλαδο
  10. 40 gr. τριμμένη παρμεζάνα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε σε ένα Sarte σοτάρουμε το κρεμμύδι περισσότερες σκελίδες σκόρδο λάδι oliuva περισσότερο βούτυρο, να συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερο μανιτάρια κοτόπουλο, μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά μέχρι τα 2 συστατικά ρίξει όλο το νερό τους, μετά από περίπου 6-7 λεπτά βουτιά με cava, αφήστε εξατμιστεί, κατόπιν προσθέστε περισσότερο φάκελο κρέμα Azafrán εμείς προηγουμένως αραιωθεί σε ένα ποτήρι νερό, αφήστε το μάγειρα 4-5 λεπτά περισσότερο έως ότου η σάλτσα legue στην επιθυμητή πυκνότητα, πρόστιμο αλάτι και ευθυγράμμιση μαύρο πιπέρι, αν θέλετε, ενώ το μαγείρεμα μπορεί να προσθέσει λίγο δεντρολίβανο, έχω κάνει και στο τέλος έχω πάρει, έχει δώσει πολλή γεύση στο πιάτο.
Καλά τώρα μαγειρεύουμε fusilli σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο απαιτείται, στραγγίζουμε al dente, ο χύνεται σε Sarte, σοτάρετε όλα σιγοβράσει με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική νερό πάνω από την τριμμένη παρμεζάνα και μια στάλα από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μία φορά να δέσει η σάλτσα έξω, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.
Μπράβο για φαγητό καλό, να δούμε πόσο γρήγορα και πιο πλούσια πιάτο έξω, όπως πάντα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, χαιρετισμούς σε όλους μέχρι την επόμενη συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με «Λόγχη» και «Αιγιαλό» καμιά αποστρατικοποίηση στο Ανατολικό Αιγαίο ήταν το ηχηρό μήνυμα στις τουρκικές αμφισβητήσεις

Με «Λόγχη» και «Αιγιαλό» καμιά αποστρατικοποίηση στο Ανατολικό Αιγαίο ήταν το ηχηρό μήνυμα στις τουρκικές αμφισβητήσεις ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΚΑΣΙΑΜΗΣ Δε...