Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: CHESTNUT ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: 

CHESTNUT ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ




Καλησπέρα σε όλους σήμερα θα προτείνει ένα διαφορετικό πιάτο, μου εφηύρε προσωπικά ως ένα πιάτο νιόκι με σάλτσα κάστανο φρέσκα και εποχιακά προϊόντα, όπως το σκουός και τα μανιτάρια frescos.Otro μέρα βλέπω κάστανα στο σούπερ μάρκετ , νομίζω, γιατί μη χρήση με άλλο τρόπο από το να Sarte ή επιδόρπιο; για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κάποια νιόκι; τα κάστανα φορά αυτό το βρασμένο και τη φλούδα ενός αλευρώδη ζύμη κατάλληλη για νιόκι παραμένει, προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι 00 αλάτι και να αποκτήσει μια ομοιογενή ζύμη δίνει trabajar.Plato εύκολο να κάνει με χαμηλό κόστος, καλό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας θα προσαρμοστεί για αυτό το fecha.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. μέτριας δυσκολίας
  2. Σύνολο χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και μισή
  3. Δόση για 6 άτομα
  4. χαμηλού κόστους (είναι τα προϊόντα είναι εποχιακά)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για τη μάζα του νιόκι
  1. 1 kg. κάστανα
  2. 300 γρ. 00 αλεύρι
  3. 4 έως 5 μέσο αυγά
  4. αλάτι ψιλό
Για τη σάλτσα:
  1. 250 γρ. Καθαρίστε και κόψτε σκουός σε Quadritos
  2. 200 gr. καθαρό φρέσκα μανιτάρια και ταινίες κόμματα
  3. μισή σκόρδο κρεμμύδι συν 3 σκελίδες συνθλίβονται
  4. ελαιόλαδο απαιτείται
  5. 50 γρ. βούτυρο
  6. 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  7. λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό πρόστιμο
  8. λίγο λευκό κρασί
  9. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Έχουμε ξεκινήσει με την παραγωγή μια μικρή περικοπή στο μισό κάστανα, βράζουμε το νερό ζεστό για περίπου 35-40 λεπτά, μόλις τελειώσετε την αποστράγγιση τους ενώ είναι ζεστό και η φλούδα (όταν ζεστό φλούδα πιο εύκολα) επιτέλους το άλεσμα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μάζα αλευρώδες γκρι-καφέ.
Καλά τώρα προσθέτουμε το λιωμένο αλεύρι κάστανου, τα αυγά το μείγμα άλατος όλα με τα χέρια μέχρι να αποκτήσετε μια ομοιογενή μάζα, στο τέλος θα καλύπτεται με διαφανή μεμβράνη, που στηρίζεται 20-30 λεπτά.
Ενώ εμείς περιμένουμε, ετοιμάζουμε τη σάλτσα: σε ένα Sarte μαγειρεύετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και το βούτυρο, τη στιγμή που γίνονται, προσθέστε την κολοκύθα και τα μανιτάρια, μετά από περίπου 7-8 λεπτά, να βραχεί με κρασί λευκό, αφήστε να εξατμιστεί, ρυθμίστε το τέλος του προστίμου αλάτι και μαύρο πιπέρι, είμαστε σαν μπορούμε να βάλουμε κάποια ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Τώρα ας «s κάνει το νιόκι: πάρτε ένα κομμάτι ζύμης, επεκτείνει τους με τα χέρια, σχηματίζοντας ένα μακρύ λεπτό φίδι, συνεχίζουμε την κοπή με σπάτουλα ζάρια 1 cm. σε διάμετρο. Μόλις σας «ve τελειώσει ζύμη μαγειρέψτε τα σε νερό ζεστό για 5-6 λεπτά, από τη στιγμή που είναι κατασκευασμένα από σωτέ με τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό το μαγείρεμα, αν η σάλτσα βγαίνει πολύ παχύ, στο τέλος προσθέτουμε λίγο παρμεζάνα και μια στάλα από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Braves έτοιμοι, φαίνεται πιο όμορφο πιάτο που έχει βγει, απολαύστε το γεύμα σας, τρώτε, όπως πάντα, για τυχόν απορίες ή ανησυχίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε αυτό το blog, ένα χαιρετισμό στην επόμενη συνταγή.

 20161105_211214.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και τώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα…

  Και τώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα… – StavRoula – 20 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Tώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα… Ανακάλυψα μια δυνατή π...