ΈΝΑ ΚΛΑΣΙΚΌ:
ΣΠΑΓΓΈΤΙ ΜΕ ΜΎΔΙΑ
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα θα ετοιμάσουμε μια κλασική ιταλική κουζίνα και μια καλή σπαγγέτι με μύδια, απλό πιάτο για την προετοιμασία, με περιορισμένο κόστος, γρήγορη da prepapar και καλό για κάθε τυπικό ocasiones.Pasta θαλάσσια περιοχή , που μπορεί να γίνει με σάλτσα ντομάτας ή λευκό ή και την προσθήκη ντοματίνια. Αυτό είπε να πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- χαμηλή δυσκολία
- Παρασκευάσματα χρόνο 20-25 λεπτά
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 600 gr. Ιάπωνες φρέσκα μύδια (δεν chirla, η Ιαπωνία έχει περισσότερη γεύση και περισσότερο κρέας, τα μικρά δεν είναι προσαρμοσμένο στις μακαρόνια, όταν αγοράζετε πρέπει να δούμε την ημερομηνία που είναι όχι περισσότερο από 2 ημέρες)
- 400g σπαγγέτι ιταλικής μάρκας (συμβούλιο ή De Cecco ή Barilla)
- λεπτό αλάτι, χοντρό αλάτι και κάποια ψιλοκομμένο μαϊντανό
- ένα ποτήρι λευκό κρασί
- 4 σκελίδες σκόρδο κιμά
- 70 ml. ελαιόλαδο και κάποια παρθένο ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Καθαρίστε μύδια με άφθονο κρύο νερό, για να κολλήσει ένα προς ένα για να βυθίσει τη γραμμή πρόσωπο κάτω έτσι θα παρατηρήσει ότι έχετε άμμο, μπορούν επίσης να σημειωθεί είναι μαγειρικά σκεύη, που βρέθηκαν κάποια κακή ρίξει αυτό και καθαρίζεται και πάλι με κρύο νερό.
Μόλις γίνει αυτό το βάζουμε να μαγειρέψουν για 5-6 λεπτά με το ελαιόλαδο, το σκόρδο ψιλοκομμένο μερικά ωραία και λευκό κρασί? θα καλύψει το Sarte, όταν τα μύδια αρχίζουν να ανοίγουν την κατάσβεση της πυρκαγιάς (μύδια δεν θα πρέπει να μαγειρεύονται πλήρως, διότι όταν τα ζυμαρικά αναμειγνύεται με βάση το κρέας με το δέρμα σε) Τώρα έχουμε μαγειρέψουν τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, στη συνέχεια ρίχνουμε στο Sarte με μύδια, συνεχίζουμε μαγειρεμένα μακαρόνια σε χαμηλή φωτιά με λίγο μαϊντανό και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρετε μια κρεμώδη σάλτσα και τα ζυμαρικά είναι έτοιμη, είναι η πάστα είναι πολύ σκληρό προσθέστε νερό ή ζωμό .Listo ψάρια αν τρώμε, καλή όρεξη, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτή την ίδια blog.Un χαιρετισμό στην επόμενη συνταγή
https://cocinaitaly.wordpress.com/
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου