Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ο Στοχο-ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ Εμμονή σε μία κακή λύση…

Ο Στοχο-ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ

Εμμονικός άνδρας κοιτά με μεγεθυντικό ένα πληκτολόγιο

 
Εμμονή σε μία κακή λύση…
Χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε αναπόδεικτες εικασίες για τους λόγους που όλη αυτή η επιμονή χαρακτηρίζει τις απόψεις της σημερινής Κυβέρνησης, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ έγινε ξεκάθαρο από τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού: ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ … μα πάρα πολύ … αυτή τη λύση και αυτό το Όνομα.
Τη θέλει πάρα πολύ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ!
Τη θέλει πάρα πολύ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ στην Ελληνική Κοινωνία που σχεδόν σύσσωμη είναι πλέον εκνευρισμένη με αυτό που συνέβη.
Το απόσπασμα των δηλώσεών του παρακάτω είναι κυριολεκτικά εκπληκτικό σαν δείγμα διάτρητων επιχειρημάτων, τα οποία ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ του στο να επιβάλει αυτή τη λύση.

“Σέβομαι τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά δεν τις φοβάμαι” είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: “Σε αυτά τα συλλαλητήρια συμμετείχαν δύο ειδών πολιτών. Πολίτες που έχουν υψηλό πατριωτικό συναίσθημα και οι χρυσαυγίτες ακροδεξιοί. Στους δεύτερους δε με ενδιαφέρει να απευθυνθώ. Στους πρώτους όμως θα πω: Ποιός είναι ο κίνδυνος; Από τον βορρά; Σε μία περίοδο που η Τουρκία έχει γίνει επιθετική; Η συμφωνία φέρνει πίσω τα σύμβολα και την κληρονομιά μας και βάζει έναν προσδιορισμό στη Μακεδονία, και 140 χώρες θα πάψουν να τη λένε Μακεδονία.
Ακόμα κι αυτό αν ενοχλεί, ας σκεφτούν ποιο είναι το πατριωτικό συμφέρον. Για ποιόν λόγο να κρατήσουμε αυτήν την πληγή; Η μεγάλη πλειοψηφία στα Σκόπια είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Γιατί να έχουμε αυτό το μέτωπο ανοικτό;… Δε θα έπρεπε να μιλάνε στη Νέα Δημοκρατία για δημοψήφισμα, διότι πάντα ήταν αντίθετοι. Είναι δυνατόν να κάνουμε εμείς δημοψήφισμα για το πώς θα λέγεται μία άλλη χώρα; Αν αλλάζαμε κάτι εμείς, τότε ναι, θα κάναμε δημοψήφισμα. Τις μεγάλες και κρίσιμες αποφάσεις που παίρνουμε, πιστεύω θα τις κρίνει η ιστορία, και δεύτερον κατοχυρώνει στο μέγιστο τις δικές μας απαιτήσεις και γραμμές. Για ποιόν λόγο να βάλουμε εμπόδια;

Με κόκκινο χρώμα έχουμε τονίσει τα σημεία που είναι κυριολεκτικά έωλα ως σκεπτικό, αλλά αποδεικνύουν ότι ενώ το κυβερνών κόμμα είναι σαφέστατα μειοψηφία αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Κοινωνία, ΕΠΙΜΕΝΕΙ σε έναν δρόμο που καταστρέφει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες επανεκλογής του!
Αυτό είναι αξιοπερίεργο, και ειδικά όταν ο πρωθυπουργός δείχνει τέτοια ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ που φτάνει να απορρίπτει το δημοψήφισμα, και να παρουσιάζει επιχειρήματα του τύπου “Ποιός είναι ο κίνδυνος / από βορρά…;” όταν με καθαρά λογικούς όρους ο εξ ανατολών κίνδυνος ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ καί τον Κίνδυνο από τα βόρεια!!!
Παρακολουθούμε σαγηνευμένοι αυτήν την σχεδόν ηρωική προσπάθεια της Κυβέρνησης και παλεύουμε να ερμηνεύσουμε αυτήν την αξιοθαύμαστη ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ.
Είναι εντυπωσιακό…
https://www.macroskopio.gr/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια

  Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια Αντικλείδι Μπορείτε να εμπιστευθείτε πλήρως ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο; Πο...