Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Νέα στοιχεία για την γυναίκα 800 εκατομμυρίων ετών που ανακαλύφθηκε στην Ρωσία σε τέλεια κατάσταση!! (VID)

Νέα στοιχεία για την γυναίκα 800 εκατομμυρίων ετών που ανακαλύφθηκε στην Ρωσία σε τέλεια κατάσταση!! (VID)
Η γυναίκα που ανακαλύφθηκε μετά από 800 εκατομμύρια χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 1969, αποκαλύφθηκε μια πολύ περίεργη ταφή στο χωριό Rzhavchik Tisulskago, στη ρωσική περιοχή του Kemerovo.
Κατά τη διάρκεια της εργασίας καθαρισμού σε ένα ανθρακωρυχείο άνθρακα που βρίσκεται σε βάθος πάνω από 70 μέτρα, ο ανθρακωρύχος Karnaukhov ανακάλυψε ένα φέρετρο.Ο υπεύθυνος Αλεξάντρο Αλεροβιόβιτς διέταξε να σταματήσουν αμέσως όλες οι εργασίες.

Το φέρετρο ήρθε στην επιφάνεια και οι εργάτες άρχισαν να το ανοίγουν βγάζοντας από τα άκρα του τον απολιθωμένο στόκο, οχι απο τον άνθρακα αλλα από την επίπτωση της ηλιακής θερμότητας.. Όταν το άνοιγαν το πλήθος έμεινε άφωνο. Το φέρετρο δεν ήταν μόνο γεμάτο με ένα κρυστάλλινο γαλάζιο-ροζ υγρό, αλλά υπήρχε κάποια μέσα σε αυτό.
Σε αυτό βρισκόταν μια λεπτή γυναίκα, περίπου τριάντα χρονών, με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και μεγάλα γαλανά μάτια που ηταν ανοιχτά. Τα μαλλιά ήταν σκούρα καφέ με μια κοκκινωπή απόχρωση. Είχε μπούκλες και τα χέρια της ηταν μικρά.
Ήταν ντυμένη με ένα διαφανές λευκό φόρεμα που έφτανε κάτω από το γόνατο. Τα κοντά μανίκια ήταν κεντημένα με πολύχρωμα λουλούδια.
Φαινόταν σαν να μην ήταν νεκρή, αλλά ότι κοιμόταν.
Κοντά στο κεφάλι της ήταν ένα ορθογώνιο μαύρο μεταλλικό κουτί, στρογγυλεμένο στο ένα άκρο.
Οι πυροσβέστες, ο στρατός και οι πολιτοφυλακή επιβεβαίωσαν την ανακάλυψη. Στις 2:00 μ.μ. εκείνη την ημέρα, ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε και απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο σημείο και ο όλοι διατάχτηκαν να φύγουν.
Στη συνέχεια, οι αρχές έκλεισαν τη θέση και έβαλαν σε καραντίνα όλους όσους είχαν αγγίξει το φέρετρο, ακόμα και σε εκείνους που βρίσκονταν κοντά.
Το φέρετρο έπρεπε να μεταφερθεί με ελικόπτερο, αλλά το φορτίο ήταν πολύ βαρύ, έτσι αποφάσισαν να το κάνουν λιγότερο βαρύ με την αφαίρεση του υγρού. Μετά την άντληση του υγρού από το φέρετρο, το πτώμα άρχισε να μαυρίζει μπροστά στα μάτια τον παρευρισκόμενών . Έτσι λοιπόν το υγρό ξανά μπήκε στο φέρετρο, και το μαύρισμα εξαφανίστηκε γρήγορα.
Στη συνέχεια, μετά από ένα λεπτό, τα μάγουλα ξανάρχισαν να δείχνουν την φυσική τους εμφάνιση. Το φέρετρο κλείστηκε και κάλεσαν άλλο μεγαλύτερο ελικόπτερο για να μεταφερθεί.
Πέντε ημέρες αργότερα, ένας ηλικιωμένος καθηγητής από το Novosibirsk αναφέρει τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εργαστηριακών ευρημάτων του.
Ο καθηγητής είπε ότι αυτή η ανακάλυψη ανέτρεψε την αντίληψή του για την ιστορία. Όταν οι σοβιετικοί επιστήμονες δημοσίευσαν τις ανακαλύψεις τους, ο επιστημονικός κόσμος βυθίστηκε σε άκρα σιγή γιατί ανατρέπει την επίσημη ιστορία, θυμηθείτε το μασονικό παραμύθι που λένε ότι όλη η ανθρωπότητα έχει Αφρικάνικη καταγωγή, ενώ η αλήθεια ειναι πολύ διαφορετική, θέλετε και το χειρότερο? η Ευρωπαϊκή φυλη προϋπήρχε της αφρικάνικης! από που βγαίνει αυτο το συμπέρασμα? από αλλα στοιχειά που δεν ειναι του παρόντος!!! .
Η ηλικία της ταφής, σύμφωνα με τον καθηγητή, ήταν τουλάχιστον 800 εκατομμυρίων ετών. Η γυναίκα ήταν παλαιότερη από τον άνθρακα, αφού θάφτηκε πριν σχηματιστεί ο άνθρακας γύρω από το φέρετρο της. Ακόμη και από τα εξελικτικά κριτήρια της χρονολόγησης, αυτό αντικρούει τη δαρβινική θεωρία της εξέλιξης,(ο Δαρβίνος ήσαν Εβραίος αυτό απο μονο δείχνει ότι ειναι άπατη),το ανθρώπινο ευρωπαϊκό είδος εξελικτικέ άλλου και ήρθε στην Γη! σας θυμίζει κάτι? στο βίντεο λέει οτι ίσως ειναι από τον πλανήτη Άρη,εμείς όμως λενε ότι ειναι απο άλλου.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

1 σχόλιο:

Η στιγμή που «σκάει» πυροσβεστήρας και ρίχνει άνθρωπο στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο)

  Η στιγμή που «σκάει» πυροσβεστήρας και ρίχνει άνθρωπο στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο) Δημοσιεύθηκε  08/05/2024 20:46 Τροποποιήθηκε  21:17 Στ...