Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΤΑΛΙΑΤΈΛΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΊΔΕΣ ΣΆΛΤΣΑ

ΤΑΛΙΑΤΈΛΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΊΔΕΣ ΣΆΛΤΣΑ

20161023_215948.jpg


Γεια σας . Τώρα θα προετοιμάσουμε ένα  καλό πιάτο με ζυμαρικά, που γίνεται  εύκολα να το κάνουμε όπως τα ζυμαρικά με κολοκυθάκια σάλτσα και ιταλικά gambas.Plato  που χρησιμοποιούνται  ευρέως στην περιοχή της παραλίας, και ταιριάζουν  σε οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας ή  γεγονός .Ας δούμε λοιπόν τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. μέτριας δυσκολίας
  2. Σύνολο χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και μισή
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. μέσο κόστος

ΥΛΙΚΑ
Noodle ζύμη:
  1. 400 γρ. αλεύρι συν 200 gr. εργασία ζευγάρι Αλεύρι
  2. 3 ολόκληρα αυγά
  3. κρόκο αυγού 1
  4. λίγο αλάτι
σάλτσα:
  1. 2 κολοκυθάκια καθαρά και κομμένα ημισέληνο
  2. 300g γαρίδες ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 20 ξεφλουδισμένες και καθαρό Γκάμπον
  3. 4-5 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
  4. 300 ml. Δίνει κρέμα μαγειρικής
  5. 50 ml. ελαιόλαδο
  6. 40 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  7. 50 γρ. βούτυρο
  8. λεπτό αλάτι, μαύρο πιπέρι και χοντρό αλάτι όπως απαιτείται
  9. κάποια μαϊντανό πουρέ πρόστιμο
  10. μισό ποτήρι κονιάκ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε εμείς την προετοιμασία ζύμη ζυμαρικών: στο τραπέζι κοσκινίστε το αλεύρι για να σχηματίσουν ένα ηφαίστειο στο κέντρο βάλτε τα αυγά, τον κρόκο του αυγού και μια πρέζα αλάτι, ανακατεύουμε με τα χέρια σας μέχρι μια ομαλή σφαίρα διαμορφώνεται, στο τέλος κάλυμμα με διαφανές χαρτί, αφήνοντας υπόλοιπο στο ψυγείο για 30 λεπτά. Μετά τον χρόνο αναμονής, η μείωση των 4, τεντώστε το καθένα κομμάτια με ένα ρολό πάντα σε συνεργασία με το αλεύρι, (όταν άρχισε να τεντώσει η ζύμη θα πρέπει να είναι παχύτεροι στη μέση, λεπτότερα στις πλευρές, το πλάτος της ζύμης δεν θα πρέπει να μπορούμε να υπερβαίνει το πλάτος του ρολού), ακολουθούμενο με τον κύλινδρο έως ότου ληφθεί ένα πάχος 1 mm.
Όταν όλα έχουν επεκτείνει τεμάχια, το καθένα κομμάτια, διπλώνουμε σε 4, συνεχίζουμε εντείνοντας πάστα 2 πάντα εργάζονται με πάστα αλεύρι έληξε την κοπή ένα πάχος 6-8 mm (ή ανάλογα με το γούστο), με τη βοήθεια του ένα μαχαίρι. 
Μόλις έχουμε η ζύμη είναι έτοιμη προετοιμάσει τη σάλτσα: σε ένα Sarte μαγειρεύουν κολοκύθια μέρη σε λωρίδες και τις γαρίδες με το ελαιόλαδο, βούτυρο, αλλά τα σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες, γραμμή τους με αλάτι και μαύρο πιπέρι, τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά, βουτιά κονιάκ, αφήστε να εξατμιστεί στο τέλος προσθέτετε την κρέμα μαϊντανό, αφήνοντας τη σάλτσα στη φωτιά μέχρι να γίνει μια επιθυμητή πυκνότητα.
Τώρα συνεχίζουμε το μαγείρεμα ταλιατέλες σε αλμυρό νερό για 3-4 λεπτών, μόλις η ζύμη γίνεται στο Sarte ρίχνουμε, παραλείποντας σιγοβράσει με κάποια μαϊντανό και μια σταγόνα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο λεπτή προσαρμογή αλάτι και μαύρο πιπέρι . 
Braves, τέλος, τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, να φάει, να απολαύσετε ΣΑΣ γεύμα, όπως πάντα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε μου στην νέα ιστοσελίδα μου www.cocinaitaly.es συνταγές, χαιρετισμούς σε όλους, ακόμα και η επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε τα αυγά στο ψυγείο;

Πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε τα αυγά στο ψυγείο;   Συμβουλές αποθήκευσης για ωμά και βρασμένα αυγά Τα  φρέσκα αυγά μπορεί να καταναλω...